Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Je rem is kapot maar je stelt het uit
Je kent het vast wel; van die kleine dagelijkse ongemakken. Elke dag struikel je weer over die losse plank op de tree, of elke keer dat je op je fiets stapt bedenk je dat de rem van je fiets nodig gemaakt moet worden. Tot het moment er komt dat je remloos door de stad fietst. Al die kleine ongemakken hebben hetzelfde kenmerk: te klein om prioriteit aan te stellen, maar te groot om onopgemerkt te blijven.Toch zou het wel prettig zijn als je al die dingen eens snel aanpakt en oplost. Hoe ga je daarvoor zorgen?

De succesformule
Binnen de coaching is de succesformule bekend. Maak een stappenplan, schrijf het op en stel je in je gedachten voor dat je de taak aan het uitvoeren bent. Beantwoord daarin de vragen ‘waar’, ‘wanneer’, en ‘hoe’ je jouw doel gaat bereiken. En dat zo specifiek en gedetailleerd mogelijk. Als je je doelstellingen op deze manier opstelt, is de kans maar liefst vier keer zo groot als normaal gebleken dat je de betreffende taak daadwerkelijk uitvoert.

Ook toepasbaar op grotere doelen
Ook bij je grotere doelen, zoals minder stress of stressklachten op het werk, je opleiding voltooien of een ontdekken wat je in je loopbaan wilt bereiken, kan deze manier succesvol toegepast worden. Tijdens de coaching kan je geholpen de grotere doelen te bereiken.

Maak direct een afspraak met een coach om samen je dagelijkse ongemakken of grotere doelen aan te pakken. Plan hiervoor een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden