Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! –pippi langkous

Mijn naam is Susan Theunissen, ik ben 44 jaar en werk zowel als coach en als trainer vanuit mijn eigen praktijk. Als freelancer ben ik verbonden aan diverse trainingsbureaus en als coach ben ik verbonden aan GORTcoaching. Ik ben moeder van Gijs en Sophie en getrouwd met Ernest. We wonen in Culemborg, een klein stadje aan de Lek tussen Utrecht en Den Bosch. In mijn vrije tijd vind je me op de Lek in ons eigen sloepje of wandelend langs de uiterwaarden, borrelend met vrienden thuis of op het terras of lezend in een spannend of vakgerelateerd boek. Wat ik het allerliefste doe is reizen met mijn gezin, rugzak om en de wereld ingaan. Liefst zo lang mogelijk, zo ver weg mogelijk. Het leven wordt geleefd, dat staat vast.
Mijn beslissing om coach te worden heb ik een jaar of 5 geleden genomen. Ik werkte als HR-adviseur in een beursgenoteerde organisatie en voelde dat dat niet meer klopte voor me. Ik wilde meer diepgang, meer contact en met mijn grote interesse in wat mensen beweegt en hoe ze daar verder in te begeleiden was mijn keuze snel gemaakt. Praktisch en doelgericht als ik ben, ben ik me gaan omscholen en na mijn opleiding tot senior coach practitioner aan de Alba Academie heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik de stap gezet om voor mezelf te gaan beginnen. Beste beslissing ooit!
Een leven lang leren staat bij mij hoog in het vaandel, zo rondde ik recent de training Voice Dialogue af. Wat een speelse en mooie manier van coachen en direct toepasbaar in de praktijk. Het uitgangspunt van de trainers, ‘coach zo licht als mogelijk en zo diep als noodzakelijk’, is mij op het lijf geschreven. Dat is precies zoals ik te werk ga in de sessies met mijn coachees.
Mijn inspiratie vind ik in de dagelijkse dingen, in mijn gezin en bij mijn vriendinnen en familie. Inspiratie associeer ik met liefde, vrijheid, genieten, optimisme. En deze associaties draag ik uit tijdens mijn coachsessies. Contact maak ik door de mensen om me heen nieuwsgierig, open en eerlijk tegemoet te treden. Aandacht, acceptatie, authenticiteit en aangesloten zijn, is daarbij onmisbaar. Coachees vinden bij mij altijd een praktische en doelgerichte invalshoek, met een vleug humor waar de diepgang indien nodig niet geschuwd wordt. En waar gewerkt wordt om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Spreekt het verhaal van Susan jou aan en wil je meer over haar weten? Bekijk het profiel van coach Susan. Coach Susan coacht op de locaties Buren, Culemborg, Geldermalsen, Houten, Leerdam, Tiel en Zaltbommel.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden