Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

 Zijn werk en privé voor jou allebei belangrijk? Heb je een drukke baan en een druk privé leven? Vind jij het lastig om deze twee factoren op de juiste manier te combineren, zodat dit geen negatieve gevolgen heeft voor je eigen welzijn? Coaching Breda kan je helpen je werk en privé weer in balans te brengen.

Als het om de werk-privé balans gaat zijn er een aantal aspecten waar je goed op moet letten om er voor te zorgen dat je leven niet uit balans raakt. Coaching Breda kan je helpen deze punten te herkennen en hier aan te werken. De drie belangrijkste aspecten zijn: hou jezelf in de gaten, durf uit te besteden en leer te combineren.

Hou jezelf in de gaten
Soms heb je niet door dat de combinatie van werk en privé te veel van je vraagt. Daarom is het van belang om jezelf goed in de gaten te houden: heb je nog wel genoeg tijd voor leuke dingen? Slaap je nog wel genoeg? Het is natuurlijk belangrijk dat je werk goed loopt en dat de kinderen op tijd naar school worden gebracht, maar dat wil niet zeggen dat je jezelf mag vergeten! Life of stresscoaching kan je laten zien waar de stress vandaan komt en je leren hier beter mee om te gaan.

Durf uit te besteden
Wanneer je veel te doen hebt kan het helpen om taken uit te besteden. Het is namelijk niet zo dat wanneer jij het niet doet, dat het helemaal niet gebeurt! Er zijn altijd wel mensen die willen helpen en de taak van je over kunnen nemen. Dus schroom niet om eens aan je partner te vragen of hij of zij vanmorgen even de hond uit wil laten of aan je collega te vragen even een van je taken uit te voeren.

Leer te combineren
Efficiëntie kan stress helpen voorkomen. Er zijn veel taken die goed samen gaan, alleen doordat je soms het overzicht kwijt ben weet je even niet meer waar je moet beginnen. Coaching kan je helpen inzien hoe je je dag zo in kunt delen dat je meer kunt doen in minder tijd. Op deze manier kan je met minder stress meer bereiken!

Wil jij ook aan de slag met Work-prive balans in een coachingstraject? Plan direct een gratis oriëntatiegesprek.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden