Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Meer geluk ervaren binnen je baan
Ga jij niet meer met plezier naar het werk? Wil je een andere baan vinden die echt bij jou past? Een baan waarin jij jouw talenten optimaal kan benutten? Eén die jou heel gelukkig maakt?  Wellicht is een loopbaancoach dan iets voor jou! Samen met een loopbaancoach leer je hoe de gewenste baan te vinden. Aan het eind van het loopbaantraject heb je een concreet plan om je doel te bereiken.

Wil jij je nu al gelukkiger voelen?
Natuurlijk kun je ook zelf werken aan je geluk. Wanneer je let op drie fundamentele factoren zal je geluk toenemen. Deze factoren zijn: Fit, Fun en Friends! Dit houdt in dat wanneer je geluk nastreeft je er allereerst voor moet zorgen dat je genoeg beweegt (fit), je minimaal vier hechte vriendschappen hebt (friends) en dat je genoeg plezier in je leven ervaart (fun). Materie hoort niet bij de fundamentele factoren, de stad leeg kopen of die mooie auto die je al een tijdje op het oog hebt aanschaffen, wekt geluk op dat niet blijvend van aard is.

Daarnaast is het belangrijk tijd voor jezelf te nemen. Het is gebleken dat mensen die tijd voor zichzelf opeisen over het algemeen meer tevreden zijn over hun tijdsgebruik. Zo vind je beter evenwicht tussen tijd voor anderen, tijd voor dingen die je zelf wilt doen en tijd voor verplichte dingen zoals je werk.

Ultiem geluk te ervaren?
Wil jij na het lezen van dit stuk zelf meer geluk ervaren binnen je werk en denk je dat de fit, fun en friends hierbij niet voldoende zijn?

» Kijk dan snel in onze agenda en maak een afspraak voor een eerste oriëntatiegesprek met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden