Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat werkt voor jou het beste?
Gedurende een coachtraject wordt o.a. gewerkt met een oplossingsgerichte benadering. Bij deze benadering staat niet het probleem centraal, maar de oplossing ernaar toe. Ook staat je als gecoachte zelf centraal: gekeken wordt hoe je de situatie zelf ziet, wat de situatie met jou doet, wat belangrijk voor jou is, welke hulpbronnen je kan aanboren enz. Met deze benadering kan een loopbaancoach je begeleiden een oplossingsgericht perspectief te geven op de werkelijkheid. Daarnaast kan je met deze benadering vindingrijker worden gemaakt in het bereiken van je doelen, zodat je de meest simpele en snelle route vindt naar een oplossing die voor jou het beste werkt.

De nadruk wordt gelegd op:

  • Succeservaringen in het verleden. Wat heb je al geprobeerd? Wat werkte wel? Wat werkte niet?
  • Ontwikkelen van kwaliteiten. Wat zijn je sterke punten?
  • Het definiëren van de gewenste situatie. Hoe zou je willen dat jouw situatie wordt? Wat wil je in plaats van het probleem? Waaraan zou jij merken dat het straks beter gaat?
  • Het vinden van praktische oplossingen om doelen te bereiken. Waaraan zou je merken dat je in de juiste richting vooruit gaat? Hoe zou je weten dat het bereikt is? Welke kleine stapjes denk je te moeten nemen om er te komen?

Zou je ook begeleiding willen krijgen aan de hand van een oplossingsgericht perspectief van de loopbaancoach, om zo op snelle en effectieve wijze jouw doelen te kunnen bereiken?

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden