Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Hoe zou het zijn om van je hobby je werk te maken? Om elke dag op te staan en met plezier naar je werk te gaan? Iedereen kan van werk veranderen, maar de ideale baan vinden blijkt voor veel mensen een grote opgave. Je ideale baan vinden is ook niet iets wat je van de ene op de andere dag kan bewerkstelligen; je hebt een lange termijn visie nodig, een plan. GORTcoaching faciliteert vele loopbaancoaches die jou kunnen ondersteunen in de zoektocht naar je ideale baan.

Wie ben ik en wat vind ik belangrijk?
Bij de zoektocht naar jouw ideale baan heb je instinctief de neiging de arbeidsmarkt te gaan verkennen om te ontdekken welke leuke functies er zijn. Echter, de meeste werkzoekers die er niet in slagen hun ideale baan te vinden, falen niet omdat ze te weinig informatie hebben over de arbeidsmarkt, maar omdat ze weinig informatie hebben over zichzelf. Het lijkt een open deur, maar bij de zoektocht naar je ideale baan is het van groot belang helder te hebben wat je wil. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Wat zijn mijn (loopbaan)drijfveren? Welke bedrijfscultuur past bij mij? Wat zijn mijn competenties? Laat jouw persoonlijkheid, talenten en passies de baan bepalen en niet andersom. Coaches van GORTcoaching ondersteunen je bij het beantwoorden van deze vragen.

Denk in mogelijkheden
De grootste valkuil is het denken in beperkingen of problemen. Bij het brainstormen over de ideale baan is het een kwestie van tijd voor er negatieve gedachten opkomen als: ‘Mijn ideale baan bestaat niet’, ‘In de huidige arbeidsmarkt is het onrealistisch om te verlangen naar een ideale baan’ of ‘Mijn ideale baan ligt buiten mijn bereik’. Jij bepaalt zelf of dat zo is. We hebben de neiging om onze negatieve gedachten te geloven. Loopbaanadvies helpt je om in mogelijkheden te denken en te handelen. Probeer in elke uitdaging een kans te zien. Zo kun je bewust sturing geven aan je loopbaan. Inspirerend werk vormt de basis voor een gelukkig leven. Wil jij ook op zoek naar jouw ideale baan?

Plan dan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden