Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben je niet meer tevreden met je huidige functie? Ben je toe aan iets nieuws? Behoefte aan loopbaanadvies? Het is normaal om op een punt te komen, waarbij je niet goed weet wat je wilt. Het kan zijn dat je even wat extra moeite moet steken in je carrière. Dit betekent niet direct dat je van baan moet switchen. Ook binnen je huidige functie kunnen er verschillende nieuwe uitdagingen zijn.

Onze coaches geven je loopbaanadvies en helpen je bij het beantwoorden van je vragen. Er zijn verschillende redenen om een loopbaanadviseur in te schakelen.

Redenen om een loopbaanadviseur in te schakelen

1. Wat moet ik doen na mijn studie?
Veel afgestudeerden hebben moeite met het vinden van een baan. Dit komt deels door de ongunstige markt. Echter is dit niet de enige reden. Veel afgestudeerden weten niet goed wat ze precies willen gaan doen na hun studie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden waar een keuze in gemaakt dient te worden. Zo helpt gericht zoeken bij het vinden van de juiste vacatures. Daarnaast is het tijdens een sollicitatiegesprek belangrijk om goed te weten wat je wilt. Op deze manier laat je een zelfverzekerde indruk achter en overtuig je je toekomstige werkgever.

2. Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk?
Wanneer je meer plezier uit je werk wilt halen zal je eerst moeten uitzoeken hoe het komt dat je met tegenzin naar je werk gaat. Vraag jezelf af waar je in het begin je motivatie vandaan haalde en wat er nu veranderd is. Wil je nog meer leren? Wil je iets meer in handen hebben? Bedenk voor jezelf wat je mist en hoe je daar iets mee kunt doen.

3. Wil je iets nieuws?
Wil je een nieuwe stap gaan zetten in je carrière? Het kan zijn dat je het werk dat je doet niet meer wilt doen. Misschien heb je het lang genoeg gedaan en wil je iets compleet anders gaan doen. Het is van belang om eerst goed uit te zoeken wat je wilt. Op deze manier kun je een concreet plan van aanpak opstellen en hiermee aan de slag gaan. Laat je niet beïnvloeden door de mening van anderen maar doe wat je écht wilt!

Behoefte aan hulp bij het nemen van werkgerelateerde vragen? Loopbaanadvies helpt je bij het nemen van beslissen die grote impact hebben op je carrière. Kies een coach die bij je past en plan snel een gratis oriëntatiegesprek in!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden