Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Mensen die niet goed in hun vel zitten kunnen last krijgen van vermoeidheid, ongezonde eet en drink-gewoontes, hoge bloeddruk, stress en slaapproblemen. De oorzaak van dit ongenoegen wordt vaak gevonden op het carrièregebied. Zo blijkt dat 74% van de ondervraagden, met een leeftijd tussen 25 en 35 jaar en minimaal een jaar werkzaam, niet tevreden over de huidige baan. Volgens dit promotieonderzoek van Wijnants uit 2005  onder hoogopgeleiden blijkt ruim de helft van de respondenten niet tevreden over de balans tussen werk en privé. Een coach kan je helpen om de juiste draai aan je carrière te geven.

Onze coaches maken onder andere gebruik van de SMART-methode, hierbij wordt een constructief plan opgesteld waarbij er stapsgewijs actie wordt ondernomen die jou helpen om stappen te zetten richting je nieuwe baan. Een SMART-schema dat wordt opgesteld heeft vaak de volgende indeling:

  • Specific: Een ‘leukere’ baan is geen doel, je gaat met de coach kijken wat de mogelijkheden zijn aan de hand van de huidige stand op de arbeidsmarkt.
  • Measurable: Aansluitend op de vorige stap ga je kijken naar waar de gevoelens van ongenoegen vandaan komen en hoe er op een effectieve wijze stappen kunnen worden gezet naar een situatie van verbetering.
  • Achievable: Door het doorgronden van jou competenties zoeken wij naar een baan die zich volledig aansluit op jou persoonlijkheid en kwaliteiten.
  • Realistic: Coaches kunnen aangeven wat voor jou realistische doelen zijn. Door de professionele aanpak van Loopbaanadvies Amsterdam wordt een plan opgesteld dat geheel overstemd met jou kunnen en willen.
  • Time-Bound: Een valkuil die een grote rol speelt bij werknemers die van baan willen veranderen is vaak het doorschuiven van plannen naar de toekomst. Met de coach ga je tijdsgebonden doelen opstellen zodat ook jij binnenkort een baan hebt waar je volledig content mee bent.

Spreekt deze aanpak jou aan of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die worden aangeboden door onze coaches? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in de agenda met een loopbaancoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden