Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Onvermijdelijke keuzemomenten
In ieders loopbaan komt een moment waarop het tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De optimale motivatie en het plezier ontbreken. Soms is het tijdelijk, maar als de onvrede te groot is, zijn keuzes onvermijdelijk. Of zo’n keuzemoment nu het gevolg is van eigen onvrede of van een door de werkgever verbroken dienstverband: beide situaties voeren naar een kruispunt. De onvermijdelijke vraag is: ‘Hoe nu verder?’ Loopbaanadvies kan een uitkomst bieden.

Verandering
Dat er verandering moet komen, is duidelijk. Maar hoe ver gaat die verandering? En waar naartoe? Blijft de huidige werkgever in beeld? In dezelfde of juist een andere functie? Biedt een opleiding mogelijkheden? En welke dan? Of is de tijd aangebroken voor oriëntatie op een nieuwe werkomgeving, een ander vakgebied?

Deskundige begeleiding
Loopbaanadvies kan je op dit kruispunt deskundig begeleiden. Zo’n kruispunt roept namelijk veel vragen op. Vragen waarop het antwoord niet vanzelf komt. Met jarenlange ervaring binnen de HR, contacten in het veld en instrumenten om meer zelfinzicht te krijgen, helpt de coach met loopbaanadvies antwoorden te vinden en doelstellingen te concretiseren.

Zou je loopbaanadvies willen van onze coach om heldere antwoorden te vinden voor jouw carrière?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek in bij een van onze loopbaanadviseurs.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden