Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Emoties en twijfel
Een onvrijwillig afscheid van je werk is zeer onaangenaam. De verschrikkelijke mededeling dat je ontslagen wordt, het nieuws dat zich als een lopend vuurtje door de organisatie verspreidt, de schok voor jezelf en het thuisfront, de zoektocht naar een nieuwe passende baan en de onzekerheid die daarbij komt kijken: het is een ingrijpende gebeurtenis waarbij de emoties hoog op kunnen lopen en waarbij twijfel de overhand kan krijgen. Outplacement coaching van GORTcoaching is erop gericht om jouw verslagenheid na het ontslag om te zetten in optimisme over de toekomst. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

De zoektocht naar jezelf en een nieuwe baan
Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe functie, kunnen er allerlei vragen bij je opkomen. Hulp van een professionele en ervaren coach is dan heel nuttig. Met outplacement Rotterdam ga je op een positieve manier bepalen wat jouw competenties en sterke kanten zijn. Ook leer je op welke gebieden je jezelf kunt én wilt ontwikkelen. Deze informatie wordt aangevuld met jouw voorkeuren met betrekking tot de structuur, werkwijze en visie van een organisatie. Op deze manier krijg je een compleet beeld van wie jij bent, wat jij kan, wat jij wil en wat voor bedrijf bij jou past.

Outplacement Rotterdam
De professionals van GORTcoaching verzorgen outplacementtrajecten voor zowel individuen als groepen. Kenmerkend voor deze trajecten is dat de inhoud ervan volledig wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo kun je ervoor kiezen om de inhoud te richten op vacatures vinden, solliciteren, assessments doorlopen, netwerken, keuzen durven nemen enzovoorts. Ben je benieuwd geworden?

Plan dan een gratis oriënterend gesprek in met een coach naar jouw keuze.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden