Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Deze decembermaand zetten wij onze kanjers met coachingsvaardigheden even een momentje in de spotlight. Door hun harde werken, sociale vaardigheden, inzichten en loyaliteit zijn zij voor GORTcoaching veel meer dan een rolmodel of een onderwijzer. Wil jij ook onze kanjer worden? Onze kanjers zijn onze coaches. Sinds dit jaar werkt GORTcoaching namelijk met meer dan 100 coaches samen. Met veel plezier en resultaat sluiten wij dit jaar 2018 dan af. Hoe hebben deze kanjers hun coachingsvaardigheden afgelopen jaar ingezet in resultaat? En hoe zal het jaar 2019 er naar verwachting uitzien qua groei?

Tot nu toe zijn er meer dan 100 coaches aangesloten bij GORTcoaching. Elk van hen met een eigen verhaal en specialisatie in coachingsvaardigheden. Zo zijn er verschillende specialisaties in coaching die variëren van loopbaan tot life coaching, waarbij verschillende coachingsvaardigheden nodig zijn. Ook zijn er sinds dit jaar de coach columns geïntroduceerd. Hierin vertellen de coaches, naast het professionele profiel, wat hun eigen persoonlijk verhaal is. De verhalen zijn inspirerend en laten een weergave zien hoe een coach zijn of haar coachingsvaardigheden optimaal inzet. Namelijk door met liefde voor het vak resultaat te willen behalen. Niet alleen wijzelf, maar ook de coachees, hebben mogen ervaren wat voor verschil een coach kan maken in iemands leven. Dit heeft geresulteerd in tevreden coachees en een verbreed netwerk. Voor GORTcoaching betekent dit wij dankbaar zijn voor elke coach die bij ons is aangesloten. Voor het jaar 2019 zien wij ernaar uit om het team kanjers met coachingsvaardigheden uit te breiden. Naar verwachting van de oprichtster, Tosca Gort, zal het team gaan uitbreiden naar zo’n 160 coaches!

Hoe zit het dan met de toekomstige kanjers? De coachopleidingen die GORTcoaching aanbied heeft dit jaar ook vele aanvragen gehad en dit is positief bevallen. Binnen deze opleidingen leert men namelijk om coachingsvaardigheden effectief toe te kunnen passen in de praktijk. Voor ieder die gedreven is om van coachen een beroep te maken, geven wij de mogelijkheid om via onze opleidingen deze droom te verwezenlijken. Het uitbreiden van ons team en de mogelijkheid om bij ons coachingsopleidingen te volgen, heeft voor ons namelijk een diepe betekenis. Hetgeen wat wij écht belangrijk vinden is dat wij onze passie voor coaching delen met anderen. Dit is waar wij voor staan, wat ons heeft gevormd en waar wij in de toekomst van zullen profiteren. Dit is wie wij zijn en wij kijken met plezier uit naar alle samenwerkingen die nog in de toekomst zullen komen.

Voor de samenwerkingen onderling de coaches hebben wij voor het komende jaar nog vele plannen staan die in werking zullen treden. Het echte team-gevoel zal te allen tijde gestimuleerd blijven door middel van onderlinge intervisies, coachdagen, regiomeetings en nog meer.

Bij deze hartelijk bedankt voor het afgelopen jaar en proost op een spetterend 2019!

Wil jij ook je coaching vaardigheden verder ontwikkelen? Benieuwd naar wat voor coaching opleidingen GORTcoaching aanbiedt? Kijk dan snel op de website voor meer informatie.

Door: Cheyenne Nectar


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden