Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

We leven in een periode waarin bedrijven blijven bezuinigen en ontslagen vaak als oplossing zien. Het kan zomaar eens gebeuren dat een contract niet wordt verlengd of een werknemer wordt ontslagen. De baanonzekerheid is hoog en dit kan voor werknemers als heel stressvol worden ervaren. Denk hierbij aan weer een reorganisatie waarbij je baan op het spel zou kunnen komen te staan. Ben jij klaar met deze onzekerheid? En wil jij zelf op zoek naar een nieuwe baan die jou betere perspectieven biedt? Dan kan outplacement helpen dit te verwezenlijken.

Blijf bij jezelf
Hoe moeilijk de markt ook is, je krijg sneller een baan wanneer je dicht bij jezelf blijft. Het lijkt soms misschien nodig om op allerlei functies te gaan solliciteren om sneller aan een baan te komen, maar wat heb je daar aan wanneer de baan je niet leuk lijkt? Daarom zul je met outplacement eerst bekijken wat voor jou belangrijk is. Wat zijn jouw waarden en normen? En waar heb je echt een hekel aan? Daarna zul je pas gaan nadenken over in welke baan je dit terug zult vinden.

Markt ontdekken
Nadat je weet wat je wilt ga je een stap verder. Op zoek naar vacatures en wanneer je de geschikte vacature hebt gevonden zul je aan de slag gaan met je cv en sollicitatiebrieven.
Outplacement zal samen met jou de strijd met de huidige arbeidsmarkt aangaan en samen zullen jullie een baan vinden die ook nog eens bij je past!

Wil je meer weten? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden