Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Herken je deze punten bij jezelf?

  • ‘Ik weet beter waar ik niet goed in ben dan waar ik wél goed in ben’
  • ‘Van een ander zie ik het wel. Voor mijzelf is het lastiger om talenten te benoemen’
  • ‘Misschien heb ik nog wel meer talenten waar ik me niet bewust van ben’
  • ‘Wat maakt mij nu eigenlijk uniek?’

Groeien
Het mooie van het sterke-punten-denken is dat als je weet op welke gebieden je talenten liggen je – door het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op deze gebieden- van je talenten sterke punten kunt maken en jezelf daadwerkelijk naar een hoger plan kan tillen. Zowel op werk- als privé-gebied. Ken je het gezegde ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’
? Wat wil jij graag laten groeien?

Met een concreet plan aan je loopbaan werken
Met een loopbaantraject, bestaande uit gesprekken en opdrachten met de loopbaanadviseur, ontdek je wat jouw talenten zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Ook vind je manieren om samen met de loopbaanadviseur effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt om je doel te bereiken.

Wil je ook inzicht krijgen in jouw talenten en dit verbinden aan jouw dagelijkse werk en leven? De loopbaanadviseur vertelt je er graag meer over.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met onze loopbaanadviseur


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden