Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Als jij elke dag met tegenzin naar je werk gaat is het misschien tijd voor iets nieuws. Veel mensen vinden het spannend om iets nieuws uit te proberen. Soms zijn mensen bang dat ze financieel in de problemen komen, anderen hebben het gevoel dat een nieuwe baan uiteindelijk dezelfde sleur geeft. Loopbaancoaching kan jou helpen met het overwinnen van deze angsten en onzekerheden. Nu geven wij alvast enkele loopbaan tips.

Waarom?

Het is van belang dat jij je goed bewust bent waarom je je huidige baan niet leuk vindt. Ooit ben je daar wel met plezier begonnen, wat is er veranderd? Ligt dat aan de baan, of meer bij jezelf? Wellicht is je grootste ergernis de lange reistijd, de vele deadlines of je collega’s. Bij sommige problemen is een oplossing op je werk zelf voldoende om uit een dip te komen, bij andere problemen is een nieuwe baan de oplossing. Een loopbaancoach gaat samen met jou bekijken waar de kern van het probleem zit.

Kijk eens om je heen

Ga op onderzoek uit! Kijk om je heen naar wat de arbeidsmarkt voor jou te bieden heeft. Wellicht vind jij op je huidige werk het trainen en begeleiden van jonge medewerkers en stagiaires het interessantste maar ben je er niet van bewust dat je hier ook je fulltime baan van kan maken. Bij het zoeken moet je bewust zijn van je eigen kennis, kunde en passies zodat je doelbewust kan gaan zoeken. Wil jij een totaal andere kant op maar weet je niet wat? Gesprekken met vrienden en familie kunnen hierbij helpen, zij kennen jou en weten misschien verrassende uitkomsten te bieden.

Zet je schrap

Op het moment is het niet gemakkelijk om een nieuwe baan te vinden en kan het soms een tijdje duren voordat je een nieuwe baan gevonden hebt. Zet je dus schrap om niet meteen bij je eerste sollicitatie aangenomen te worden. Een persoonlijke coach kan je helpen met het beste uit je sollicitatieproces te halen. Je gaat samen kijken naar jouw sterke punten maar ook naar je ontwikkel punten.

Dus kan jij wel een boost in je loopbaan gebruiken? Loopbaancoaching biedt hulp! Plan nu een gratis oriëntatiegesprek in met een loopbaancoach naar keuze.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden