Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
Loopbaanbegeleiding bestaat uit een traject wat je doorloopt met als uiteindelijke doel om happy te zijn met je huidige baan, of om uiteindelijk tot inzicht te komen dat jouw ambities bij een compleet andere baan of branche liggen. Dit is iets waar je met een loopbaancoach samen uit kunt komen. Maar waar bestaan het traject van loopbaanbegeleiding uit?

Samen met de loopbaancoach kijk je eerst naar jouw huidige werksituatie. Dit zijn hele concrete feiten zoals hoeveel tijd je besteedt aan het werk en hoeveel tijd je zou besteden in een ideale situatie. Vervolgens stel je samen met je coach een ‘winst- en verliesrekening’ op. Wat wil je loslaten en wat wil je verliezen, waar haal je de energie vandaan en wat wil je investeren. Deze vragen geven je een helder beeld om uit te vogelen wat je precies verwacht van een nieuwe baan of wat er moet veranderen binnen jouw huidige baan om daar een prettige werkplek voor jou te kunnen creëren.

Vervolgens kijk je tijdens de loopbaanbegeleiding samen met jouw coach naar de aspecten die je graag ziet terugkomen binnen een nieuwe functie. Wellicht ben jij iemand die kickt op het opstellen van de liquiditeitsbalans, of ben jij iemand die graag de wekelijkse vergadering leidt. Dit zijn aspecten die je verzamelt en waarmee je uiteindelijk bepaalt welke functie of branche voor jou geschikt is.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden