Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het gevoel dat je geen grip meer hebt op de balans tussen werk en privé?

Je wilt graag je werk goed doen en ook tijd over houden voor je gezin en ontspanning. Realiseer je je dat je fysiek en/of mentaal last hebt van de keuzemomenten die te maken hebben met deze balans? Het is mogelijk met behulp van een lifecoach deze balans terug te vinden!

Om bewust om te kunnen gaan met keuzemomenten die te maken hebben met deze balans zijn de volgende punten van belang:

  • Het belangrijkste is natuurlijk dat je je werk met veel plezier doet en dat je heel graag je liefde wil delen met je gezin. Doordat je beide zo graag wilt krijg je last van een gewetensconflict en heb je moeite met prioriteiten stellen. Hoe graag je ook wilt, je kunt nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn.
  • Wat geeft jou energie? Kijk eens in je agenda van de afgelopen weken. Waar heb je je mee beziggehouden, welke van deze bezigheden hebben je energie gegeven en wanneer voelde jij je het best?
  • Maak keuzes en doe dit bewust. Essentieel bij het krijgen van balans is dat je je bewust bent van de momenten dat je keuzes maakt. Soms sta je in tweestrijd en is een keuze lastig.
  • Flexwerken, thuiswerken, andere werktijden. Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden om je werk en tijden anders in te delen. Bespreek met je collega’s en/ opdrachtgever wat deze mogelijkheden zijn!
  • Ken je grenzen en zeg soms nee. Heb je wel eens tijd voor jezelf om rustig te werken of wat leuks te doen?
  • Durf om hulp te vragen. Het is niet nodig om alles zelf te doen. Soms denk je dat je het zelf het beste kan terwijl de hulp van een collega, familielid, vriend of een coach een uitkomst zou kunnen bieden.
  • Onstpan. Wanneer je tussendoor even afstand kunt nemen krijg je weer een helder hoofd, meer energie en kun je beter ontspannen.
  • Balans tussen werk en privé krijg je als je je bewust wordt van de handelingen die je dagelijks doet. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor je keuzes en laat de keuzemomenten je niet overkomen.

Zou je deze punten willen uitwerken en willen kijken op welke punten je samen met een lifecoach weer de balans terug kan vinden tussen werk en privé situatie?

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden