Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Ingeborg een beetje beter kennen. 

Even kennismaken met Ingeborg

“Believe in today, your life is now”

Mijn naam is Ingeborg, geboren in 1970 in het kleine dorpje Bentelo gelegen in de mooie natuur van Hof van Twente. Momenteel woon ik met mijn gezin (echtgenoot Matthijs, zoon Huub van 11 en dochter Kim van 8 jaar) net over de grens bij Enschede in het plaatsje Ahaus in Duitsland. De kinderen worden hierdoor tweetalig opgevoed zodat ze straks een mooie basis hebben voor hun verdere toekomst. Ik vind het heerlijk om te kunnen reizen. Met onze ‘gepimpte’ caravan crossen we elke zomer Europa door om nieuwe plekken te ontdekken. Schilderen is ook een van mijn hobby’s. Hoewel het soms aan tijd ontbreekt is het voor mij een heerlijke ontspanning om je aandacht te vestigen op het schilderen van een doek. Daarnaast doe ik een poging om mijn lichaam in conditie te houden door te gaan hardlopen en als het te koud is buiten, mijn calorieën te verbranden op een crosstrainer. Dit is ook wel nodig, aangezien ik ook van lekker eten en een goed glas wijn houdt!

Het gezegde ‘Life is a journey, not a destination’ loopt als een rode draad door mijn leven. En dat zal bij iedereen wel zo zijn J. Vroeger wilde ik graag de verpleging in. Dat is er door omstandigheden niet van gekomen. Ik ben toen begonnen met administratief werk. Na dit een aantal jaren gedaan te hebben, begon het bij mij te kriebelen en zocht ik andere mogelijkheden. Ik wilde namelijk naast het administratieve meer van doen hebben met de menselijke kant van werk. Daarom heb ik toen een deeltijdopleiding HBO Personeel en Arbeid gevolgd en via het internationale bedrijf waar ik werkte veel praktijk ervaring hierin op kunnen doen als HR adviseur. De rol van HR adviseur beviel me prima en dit heb ik dan ook ruim 15 jaar gedaan bij diverse bedrijven. Maar dan gaat het weer kriebelen… Ik heb in 2013 de post HBO opleiding Life- en Loopbaancoaching gevolgd en wist toen dat dit mijn volgende stap zou zijn in mijn carrière.

In de afgelopen drie jaren heb ik ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden bij loopbaanvragen, outplacementtrajecten, re-integratietrajecten, studiekeuzebegeleiding,  het afnemen van diverse analyses waar ik me voor heb laten certificeren en het opzetten en geven van workshops en trainingen gericht op de zoektocht naar een andere functie. Indien noodzakelijk advies geven op het gebied van Human Resource Management.

De interesse in mensen en mijn levensloop heeft mij geïnspireerd om coach te worden. Ik ben erg ontwikkelingsgericht en ondersteun graag mensen die op dat moment een spiegel nodig te hebben om na te gaan wie ze ook alweer zijn, waarom ze bepaalde dingen doen, te onderzoeken welke drijfveren en talenten ze hebben zodat ze weer een (nieuwe) richting kunnen bepalen binnen hun carrière. De ondersteuning biedt ik door het stellen van gerichte vragen, het toepassen van diverse coachtechnieken, het meegeven van opdrachten en het bespreken van analyses die gemaakt zijn.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Ingeborg weten? Bekijk het profiel van coach Ingeborg. Coach Ingeborg coacht op de locaties Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. 

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden