Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De feestdagen staan weer voor de deur en het einde van het jaar is in zicht! In geen enkele maand geven we zoveel aan elkaar als in december. We geven niet alleen cadeaus aan elkaar, maar ook liefde, warmte en onze onverdeelde aandacht en tijd. Tijdens de kerstdagen spenderen de meesten van ons namelijk veel tijd door met familie en staan verbinding met geliefden en gezelligheid vaak centraal, om de cadeautjes onder de kerstboom niet te vergeten.


Werknemers in het zonnetje zetten

Ook worden werknemers in het zonnetje gezet en bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar. De zoektocht naar een passend, leuk en origineel kerstcadeau om werknemers te bedanken kan best uitdagend zijn. Je wilt natuurlijk niet in herhaling vallen het cadeau moet het liefst wel een goede afspiegeling zijn van alle inzet van je werknemers. Heb je wel eens gedacht aan een cadeau in de vorm van persoonlijke ontwikkeling? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een training coaching. Niet alleen maak je hier je werknemers vaak erg blij mee, maar je zal zien dat mensen ook gelukkiger zijn en beter gaan presteren als geïnvesteerd wordt in de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijgt je organisatie er ineens coaches bij, die weer andere werknemers zullen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit originele kerstcadeau kan een heus domino-effect in gang zetten, met meer blije en beter presterende werknemers als gevolg.


Goede voornemens

Naast de kerstdagen en de gezelligheid daaromheen, is de decembermaand vaak een periode waarin je reflecteert op wat er goed is gegaan in het afgelopen jaar en wat beter kan. Ook is dit de tijd waarin je misschien wel nadenkt over goede voornemens voor in het nieuwe jaar. Naast dat ‘afvallen’ en ‘stoppen met roken’ veel genoemde onderwerpen zijn, behoren ook ‘iets nieuws leren’ en ‘iets goeds doen voor anderen’ op het lijstje van de meest voorkomende goede voornemens.


Een training coaching volgen

Komen deze laatste twee onderwerpen ook voor op jouw doelenlijstje voor het komende jaar? Heb je dan ook nagedacht over welke invulling je wilt geven aan deze doelen? Je kan namelijk op verschillende manieren iets geven aan iemand anders. Misschien vind je het prettig om mensen te helpen op mentaal vlak. Als je vaardigheden ontwikkelt rondom het mentaal ondersteunen van anderen ben je iets nieuws aan het leren en geef je zowel iets moois aan jezelf, als aan de ander. Misschien is een training coaching iets voor jou? Zo leer je een nieuwe vaardigheid, waarbij je na het afronden van deze training coaching iets goeds kan doen voor anderen. Geven kan je dus trainen!

Kortom, door iets nieuws te leren en een relatief kleine investering te doen in je werknemers, of in je eigen persoonlijke ontwikkeling, kan je zo veel meer geven aan anderen. Is dat ook niet waar de decembermaand om draait?

GORTcoaching wenst je een hele fijne kerst toe en een fantastisch nieuw jaar! Mogen al je goede voornemens lukken en bovenal: veel geefplezier!

Benieuwd naar wat voor training coaching opleidingen GORTcoaching aanbiedt? Kijk dan snel op de website voor meer informatie.

Door: Ellis Driessen


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden