Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Twijfelt u wel eens over uw baan? Vindt u het lastig om keuzes te maken? Levert uw werk u veel stress op? Met deze en vele andere vragen kunt u terecht bij een coach. GORTcoaching heeft meer dan 50 coaches door het hele land, waardoor er voor elke vraag en op iedere plaats wel een coach te vinden is. Maar hoe gaat dat dan precies? We leggen het stapje voor stapje voor u uit.

  • Als u op uw werk of in uw privéleven ergens tegenaan loopt, kunt u de hulp van een coach inschakelen. Al onze coaches zijn te vinden op onze site.
  • Onder ‘kies uw regio’ kunt u de regio waar u graag gecoacht wilt worden selecteren.
  • Op de pagina van de geselecteerde regio kunt u de verschillende coaches die in die regio actief zijn bekijken. Klik op ‘lees verder’ om de uitgebreide profielen te bekijken.
  • Als u een coach heeft gevonden die bij u past, kunt u een gratis oriëntatiegesprek bij deze coach inplannen. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag telefonisch (088 170 1500) of via de chat op de website bij het vinden van de juiste coach.
  • Na het inplannen van het oriëntatiegesprek zal de coach contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen en de precieze locatie te bespreken. Het oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend. Mocht er geen klik zijn met de coach, dan kunt u altijd een nieuw oriëntatiegesprek inplannen bij een andere coach.
  • Tijdens het oriëntatiegesprek bespreekt u uw hulpvraag met de coach, kijkt u of er een klik is en bespreekt u hoeveel gesprekken er in totaal zullen plaatsvinden.
  • Was het oriëntatiegesprek geslaagd? Dan kunt u het traject bij de coach beginnen! Wilt u toch liever een andere coach? Geen probleem! U kunt een nieuw oriëntatiegesprek inplannen bij een andere coach.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het inplannen van een oriëntatiegesprek? U kunt onze medewerkers van maandag t/m zaterdag bereiken via de telefoon (088 170 1500) of chat.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden >  Ik zoek een coach