Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

GORTcoaching heeft onder andere het doel om begeleiding aan te bieden aan mensen op het gebied van werk en loopbaan. Voor veel mensen is hun loopbaan niet iets dat gepland wordt. Als je werk hebt dan is dat voldoende en hoef je niet verder te denken. Toch blijken mensen uiteindelijk tevredener te zijn over hun werk, als het in de gewenste richting gaat en je de loopbaan kan hebben die je wenst.

Voordelen van loopbaanadvies
Een voordeel bij onze loopbaancoach is dat je zelf uitzoekt wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Daarnaast vindt het loopbaanadviestraject plaats op een veilige en neutrale locatie.

Gestelde vragen
Vaak ontstaan er na een aantal jaar werkervaring vragen en behoefte aan een coach die zich bezig houdt met je loopbaan.Vragen hebben vaak betrekking op professionele ontwikkeling, zoals het meegaan met nieuwe technologie of op persoonlijke ontwikkeling, zoals het leren luisteren. Voorbeelden van hulpvragen bij loopbaanadvies zijn: “Wat wil je werkelijk in je werk?”, “Past je huidige baan wel bij je?” en “Wat is de reden dat je je draai niet kunt vinden op je werk?”.

Wordt het tijd om eens stil te staan bij wat je de komende jaren wilt gaan doen en hoe je dat gaat aanpakken? Dan is dat een goed moment om een coach voor je loopbaan in te schakelen.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek voor loopbaanadvies.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden