Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

GORTcoaching is een coachbureau met diverse locaties in Nederland. GORTcoaching is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door tevreden klanten die voor een eerlijke prijs een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wie met ons werkt, ervaart dat we integer en persoonlijk aan het werk gaan. Lees hieronder meer over GORTcoaching.

Met welke vragen kan ik bij GORTcoaching terecht?
Allereerst kan je terecht bij GORTcoaching voor werkgerelateerde vragen. Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel van hun leven. Vragen over wat je wilt of hoe je verder kunt komen in je loopbaan komen vaak aan de orde. Wellicht is ondernemen iets voor jou? Ook kun je hulp krijgen bij bepaalde probleemsituaties, zoals een conflict op het werk, het combineren van werk en privé of een burn-out. Naast werkgerelateerde onderwerpen is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Loop je even vast in je ontwikkeling? Zoek je de volgende stap in je leven? Ook dan kunnen de coaches van GORTcoaching je helpen. Bovendien bieden onze coaches begeleiding voor specifiekere onderdelen van persoonlijke ontwikkeling, zoals je studiekeuze, timemanagement of het vinden van je kwaliteiten.

Hoe werkt GORTcoaching?
GORTcoaching is een coachingsbureau waarbij meerdere coaches zijn aangesloten. De coaches zijn te vinden op verschillende locaties, die makkelijk te bereiken te zijn. Klanten bij GORTcoaching zijn zowel particulieren als werknemers. Je kan dus zelfstandig bij GORTcoaching terechtkomen of uit opdracht van de werkgever. Je kiest zelf je coach op basis van specialisme, methodieken en/of persoonlijkheid. Om te kijken of de coach bij je past, bieden wij een gratis oriëntatiegesprek aan. Je kan dit gesprek plannen door te kijken in de agenda van de desbetreffende coach wat zijn/haar beschikbaarheid is om een afspraak maken.

Wat maakt GORTcoaching anders?
GORTcoaching is gespecialiseerd in coaching. Dat betekent dat alle aandacht hier op gericht is en dat we beschikken over een netwerk van de beste coaches met locaties in het hele land. Klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel. Zo vinden we het belangrijk dat je een coach kan kiezen die bij je past. Daarom kan je op de site vinden wie de coaches zijn en heb je de vrijheid om een gratis oriëntatiegesprek te plannen met jouw passende coach. Ook staat onder het aanbod helder de prijs vernoemd. Zo gaan we transparant en persoonlijk te werk.

Waaruit blijkt dat GORTcoaching kwaliteit levert?
Een goede manier om de kwaliteit vast te stellen is door certificeringen te behalen. Zo zijn onze coaches aangesloten bij beroepsverenigingen zoals Noloc, NIP en NOBCO . Dat betekent voor je als klant dat de coach als professioneel en betrouwbaar kan worden gezien. Ook zijn de coaches geselecteerd op basis van hun opleidingen, ervaring en natuurlijk hun liefde voor het vak. Zo zijn zij uitstekend in staat om je gedurende het coachtraject te begeleiden. Onze coaches zijn nuchter, praktisch, resultaatgericht en beschikken over uitgebreide kennis en ervaring ten aanzien van de arbeidsmarkt, functies en bijbehorende eisen.

Wat vinden klanten van GORTcoaching?
Veel van onze klanten komen via via bij ons terecht. Ze weten dan al wat ze kunnen verwachten van onze coaches. Een traject bij GORTcoaching wordt beschreven als een inspirerende ervaring. Door de heldere werkwijze van de coaches ben je in staat jouw kwaliteiten en valkuilen te benoemen. Hierdoor wordt de stap naar een concrete aanpak kleiner. Klanten omschrijven onze coaches voornamelijk als betrouwbaar, uitnodigend, optimistisch, inlevend, creatief denkend en oordeelvrij. Doordat onze coaches een luisterend oor bieden helpen ze jou je balans weer terug te vinden. Klanten ervaren het als prettig dat ze de tijd krijgen om hun eigen keuzes te maken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden