Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Informatie over eCarepro

eCarePro is dé organisatie gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van eHealth en online begeleiden en biedt diensten aan op het gebied van Blended zorg, eHealth en online therapie. Daarnaast worden er scholingsmogelijkheden, ICT-middelen en implementatiebegeleiding aangeboden.

Lees verder

Bij eCarepro worden kennis en technieken uit psychologie, e-learning, ecoaching, bedrijfswetenschappen, computerkunde en communicatiewetenschappen gecombineerd. Voor online begeleiding van coachees is namelijk specifieke kennis en kunde vereist. Een professionel die de vaardigheden heeft om effectief online te kunnen begeleiden, kan opgenomen worden in het International eCoach & eCounselor Register van eCarePro. Coaches die hierin zijn opgenomen zijn professionals werkzaam als coach, mentor, loopbaan- mobiliteitsadviseur, re-integratie consulent, onderwijsprofessional of HR-professional.

Professionals die het keurmerk ‘Certified eCoach/eCounselor’ behalen, hebben aantoonbare ervaring met de basisprincipes van online begeleiden, het ABC-model, de eCP-methodiek en op de hoogte van de ethische aspecten rondom online begeleiden. Hierdoor wordt kwalitatieve eCoaching behouden. Een aantal van de coaches bij GORTcoaching zijn gecertificeerd eCoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden