Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Vergelijk ons met anderen

Vergelijk ons met anderen

Coaches zijn er in overvloed, toch zijn er maar weinig bureaus die zich landelijk hebben gespecialiseerd in Coaching. De bureaus die in dit vergelijkend onderzoek zijn onderzocht zijn partijen die net als wij landelijk opereren. Wij zien uit onderzoek dat ze vaak niet aan dezelfde kwaliteitsnormen als die van ons kunnen voldoen omdat ze niet gespecialiseerd zijn in Coaching. Coaching is dan iets wat ze erbij doen naast trainingsactiviteiten of onderzoek bijv.

De volgende punten worden meegenomen in de vergelijking:

 • Locatie & Bereikbaarheid
 • De coachbureaus
 • Aanbod trajecten
 • Communicatie
 • Coaches

 

“Wij geloven dat kwaliteit niet statisch is, maar een continue leerweg voor elke organisatie en zijn werknemers. Daarom leggen wij de lat graag hoog door onszelf te vergelijken met andere grote coachbureaus.”

Op of aanmerkingen?

 

Bent u van mening dat er onjuiste informatie vermeld staat? Deel het met ons! Geef een korte beschrijving van de informatie en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag!

3 + 14 =

Uitleg vergelijking

Klik op een onderwerp voor meer informatie

Samenvatting vergelijking
Coaching is heel persoonlijk. Door dit persoonlijke karakter kan een coachtraject inhoudelijk niet worden beoordeeld. Wel kan men aan de hand van testimonials van klanten de waardering voor het coachen terug zien. GORTcoaching hanteert de policy om enkel met professionals samen te werken die voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Zo weten we zeker dat u de beste coach krijgt. Doordat u met hulp van de coach persoonlijk kan groeien, groeien wij als bedrijf.

GORTcoaching wil graag excelleren in de producten die zij aflevert, hierdoor is het goed om je als organisatie af te meten aan vergelijkbare organisaties. Omdat wij geloven dat kwaliteit niet statisch is, maar een continue leerweg is voor elke organisatie en zijn werknemers, leggen wij de lat graag hoog door onszelf te vergelijken met andere coachbureaus. GORTcoaching blinkt uit op de volgende punten: transparante en heldere communicatie, zelf een coach uitkiezen aan de hand van uitgebreide profielbeschrijvingen, zelf de agenda van onze coaches inzien en een vast uurtarief, waardoor je niet op verrassingen komt te staan.

GORTcoaching is altijd bereikbaar voor assistentie met het uitzoeken van de juiste coach!Wij kunnen met een tevreden blik naar de resultaten kijken. Dit hebben wij te danken aan onze coaches die zich inzetten om gezamenlijk een bedrijf neer te zetten dat het maximale uit persoonlijke groei wilt halen.

Locatie & Bereikbaarheid
 • Concurrent 1 heeft 3 locaties beschikbaar in Nederland en 1 in België. Ze zijn telefonisch bereikbaar via het hoofdkantoor, de email en via een contactformulier dat je kunt vinden op de site van Baak.
 • Concurrent 2 heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht en is ook telefonisch bereikbaar, via een contact formulier of via de email. Ook zij zijn internationaal actief in verscheidene landen.
 • Concurrent 3 heeft verschillende locaties over heel Nederland en de psychologen en consulenten zijn telefonisch bereikbaar per locatie. Ook zijn alle psychologen en consulenten persoonlijk te emailen.
 • Concurrent 4 heeft zijn hoofdkantoor in Zaltbommel en zijn ook internationaal actief. Ze zijn telefonisch, via de email en/ of via een contactformulier bereikbaar.
 • Concurrent 5 heeft locaties beschikbaar door heel Nederland en is te bereiken via het hoofdkantoor gevestigd in Haarlem. Je kunt de coaches persoonlijk een bericht sturen op de site waar je ook je contactgegevens moet achterlaten. Daarna wordt er contact met je opgenomen.
 • GORTcoaching heeft ook locaties beschikbaar door heel Nederland en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Ze zijn telefonisch bereikbaar, via de email of via een live-chat-functie op hun site waar direct op gereageerd wordt. Alle coachbureau’s zijn beschikbaar door heel Nederland met in-company trainingen en zijn op dat gebied niet geheel locatie-gebonden.
Aanbod trajecten
Al deze coachbureau’s zijn dusdanig groot dat ze in principe bijna alle soorten coaching aanbieden. Ze bieden allen een breed scala aan verschillende vormen van coaching aan. Op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement kun je ze allemaal benaderen. Individuele coaching, wat de strekking is van deze vergelijking, wordt door alle zes de bureaus aangeboden.

Communicatie

De relatie die een klant heeft met een coach is van essentieel belang voor de uitkomst van het coachtraject. Daarom is het van belang dat je zelf kunt kiezen met welke coach je in zee gaat, omdat zoals al eerder geschreven erg persoonsgebonden is. Al deze coachbureau’s zijn aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, dus het basisniveau is goed. Waardoor de keuze aan jou als klant moet zijn.

 • Bij Concurrent 1 kies je voor een bepaald onderwerp voor je traject. Je kiest niet voor een bepaalde coach, maar voor een onderwerp waarin je geschoold wilt worden.
 • Concurrent 2 en Concurrent 3  hebben in principe hetzelfde keuze menu als de Baak; je kiest voor een bepaalde training en niet voor de coach. Het voordeel hierin zit hem vooral dat dit al gevestigde namen zijn en je weet dat je voor kwaliteit kiest. Alleen kan je dus niet je eigen coach kiezen.
 • Bij Concurrent 4, Concurrent 5 en GORTcoaching kun je wel kiezen voor verschillende coaches. De sites geven informatie over alle coaches die aangesloten zitten bij die bureau’s en een keuze kan makkelijker gemaakt worden. De coaches zijn meestal direct via de email benaderbaar. GORTcoaching biedt ook nog eens een gratis oriëntatie gesprek aan waardoor je gratis je eigen keuze in de hand hebt.
Coaches

De relatie die een klant heeft met een coach is van essentieel belang voor de uitkomst van het coachtraject. Daarom is het van belang dat je zelf kunt kiezen met welke coach je in zee gaat, omdat zoals al eerder geschreven erg persoonsgebonden is. Al deze coachbureaus zijn aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, dus het basisniveau is goed. Waardoor de keuze aan jou als klant moet zijn.

 • Bij Concurrent 1 kies je voor een bepaald onderwerp voor je traject. Je kiest niet voor een bepaalde coach, maar voor een onderwerp waarin je geschoold wilt worden.
 • Concurrent 2 en Concurrent 3 hebben in principe hetzelfde keuze menu als de Baak; je kiest voor een bepaalde training en niet voor de coach. Het voordeel hierin zit hem vooral dat dit al gevestigde namen zijn en je weet dat je voor kwaliteit kiest. Alleen kan je dus niet je eigen coach kiezen.
 • Bij Concurrent 4, van Concurrent 5 en GORTcoaching kun je wel kiezen voor verschillende coaches. De sites geven informatie over alle coaches die aangesloten zitten bij die bureau’s en een keuze kan makkelijker gemaakt worden. De coaches zijn meestal direct via de email benaderbaar. GORTcoaching biedt ook nog eens een gratis oriëntatie gesprek aan waardoor je gratis je eigen keuze in de hand hebt.

Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden