Kies uw burn-out coach in Heerlen

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Heerlen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Marlène

DIT IS MARLÈNE: Betrokken, analytisch, doelgericht en oplossingsgericht.

Specialisaties: Management coaching, Executives, Beginnend leidinggevenden, Perfectionisten, Omgaan met veranderingen, Professionals in onderwijs, zorg & welzijn, Artsen, Docenten, Zorgmanagement, Werk-privé balans, Persoonlijke ontwikkeling, Faalangst, Competentie coaching, Nobco, Sollicitatiecoaching, Schoolleiders

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Outplacement, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marlène

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Authentiek, inspirerend, betrokken, optimistisch.

Specialisaties: Professionals, Moeders, MBO+/HBO/WO theoretisch opgeleiden, Rustzoekers, Perfectionisten, Vitaliteit, Zelfvertrouwen, Werk-privé balans, Mindfulness, NLP, Scheiding, Loopbaanadvies, Hoogsensitieven, Faalangst, Sollicitatiecoaching, Beginnend leidinggevenden

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Transitievergoeding coach.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mirjam

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw burn-out coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Amsterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Opzoek naar een geschikte burn-out coach in Heerlen?

Wanneer je op zoek bent naar een burn-out coach in Heerlen, is het belangrijk om iemand te vinden die bij je past. Daarom proberen we je dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door bij elk profiel van een burn-out coach in Heerlen meer informatie te plaatsen. Zo vind je hier de specialisaties, de werkwijze en bepaalde vraagstukken waar je burn-out coach in Heerlen veel mee werkt.
Als je een geschikte burn-out coach in Heerlen hebt gevonden is het mogelijk direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen. Hiervoor kan je gemakkelijk de beschikbaarheid van de burn-out coach in Heerlen vinden op het profiel van de burn-out coach in Heerlen.

Het oriëntatiegesprek met jouw burn-out coach in Heerlen

Het oriëntatiegesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de gekozen burn-out coach in Heerlen. Wij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijk. Daarnaast zal er ook samen met de burn-out coach in Heerlen besproken worden wat jouw verwachtingen zijn van het coachtraject en wat precies jouw coachvraag is. Wanneer je na het oriëntatiegesprek toch twijfels hebt over of de burn-out coach in Heerlen wel voldoende aansluit bij jouw wensen en behoeftes, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere burn-out coach in Heerlen in te plannen.

Hoe ziet een traject bij een burn-out coach in Heerlen eruit?

Heb je een prettig oriëntatiegesprek gehad en ben je enthousiast geworden om te starten met de gekozen burn-out coach in Heerlen? Dan zul je samen met jouw burn-out coach in Heerlen aan de slag gaan met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Dit zal gebeuren door in gesprek te gaan met de burn-out coach in Heerlen, maar ook door het maken van reflectie-oefeningen en eventuele opdrachten. Hoelang een coachtraject en een coachsessie zal duren is altijd is overleg met jouw burn-out coach in Heerlen.

Laat je adviseren voor het kiezen van de juiste burn-out coach in Heerlen

Vind je het lastig een geschikte burn-out coach in Heerlen te vinden? Dat kunnen we goed begrijpen. We helpen je graag wanneer je een persoonlijk advies wilt, of wanneer je hulp nodig hebt bij het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500. Ook kun je gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Heerlen

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Burn-out coach Heerlen