Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Burnout: hoe nu verder? Een van de vraagstukken die tijdens loopbaanbegeleiding voorkomt is burnout. Mensen die dit probleem overkomt, moeten stoppen met hun werk en moeten na de genezing hun loopbaan weer op gang zien te brengen. Daar kan de loopbaancoach je bij helpen.

Symptomen van burnout

  • Uitputting: Het gevoel hebben ‘op’ te zijn en het dagelijkse werk niet meer aan te kunnen. Dit kan op intellectueel, emotioneel of fysiek gebied plaatsvinden. Zo kan je een overload aan informatie ervaren, een hekel hebben aan de leidinggevende of pijn ervaren door het constant achter een computer zitten.
  • Depersonalisatie: Dit kan worden beschreven als het mentaal of emotioneel afstand nemen van anderen en de omgeving. Ook kan je gevoelens van cynisme ervaren. Een voorbeeld hiervan is het niet meer opzoeken van sociaal contact met collega’s.
  • Afname van het bereiken van persoonlijke doelen: Dit kan ook samengaan met een gevoel van het niet voldoen aan verwachtingen. Het gevolg kan zijn dat je je hulpeloos voelt of nog weinig gelooft in jezelf.

Herken je een of meerdere symptomen? Of heb je een burnout gehad en weet je niet meer hoe je weer terug op de markt moet komen? Ga er dan nu mee aan de slag. Zo kan je verergering voorkomen en door middel van het loopbaan advies zal je weer op het juiste pad komen.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een van onze burn-out coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden