Arbeidspsycholoog Tosca Gort

Dit is Tosca: Oplossingsgericht, Vrije denker, Inventief, No nonsense, Arbeidspsycholoog.
Doelgroep: Executives, Talenten, Ondernemers, Creatieven, Excessief/Snel succes hebben (of verloren)
Specialisaties: Loopbaan, Stress, Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Systeemdenken

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: Ik ben gespecialiseerd in vragen over leiderschap, persoonlijk geluk, stress, loopbaan en ondernemen. Vragen die hier bij passen zijn: ”Wat wil ik echt?” of ”Wat is mijn volgende stap” maar ook ”Hoe kan ik beter omgaan met stress en meer geluk ervaren.”. We gaan eerst samen helder krijgen welke vragen je wilt beantwoorden. Op basis hiervan maken we een plan en kan jij op een weloverwogen manier tot actie over gaan.

Zo werk ik als coach: In de kern bestaat mijn coaching uit 1 op 1 gesprekken. Ik werk binnen deze gesprekken met oefeningen (en op aanvraag testen) die aansluiten bij jouw vragen. Dus als je eerst behoefte hebt aan je talenten helder krijgen gaan we daar mee aan de slag. Ik stel bij elk traject altijd een plan voor maar jij kan elk gesprek aangeven of dit nog aansluit bij je behoeftes en ik kan dan flexibel inzetten wat jij nodig hebt op dat moment. Het gaat er immers om dat jij verder kan en dat alle inzichten elk gesprek nut hebben voor jou. 

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Arbeidspsycholoog

 • Organisatiepsycholoog

 • Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) 

 • Training, Handelingsgericht leren
  Training, Adviseren voor professionals
  Training, Introductie mindfulness
  Training, Persoonlijk doelstellend gesprek
  Training, Coachen
  Training, Competentiemat gebruiken
  Training, NLP
  Training, Mindfulness
  Training, Advanced leadership skills

”Tosca is tevens de ondernemer achter GORTcoaching en is daardoor momenteel minder beschikbaar als coach”

”Voor mij persoonlijk is het fijne aan coaching dat het uitgangspunt positief is, jij bent als mens al geweldig zoals je nu bent en waarmee kunnen wij jou van dienst zijn om de puntjes op de i te zetten?”

Testimonials over Tosca

Heerlijk om met een topondernemer te sparren! Het heeft mij niet alleen de juiste focus gegeven maar ook het zelfvertrouwen dat alles nog mogelijk is.

Scherp, doortastend, vraagt door, geeft richting, integer, persoonlijk en nuchter.

Het was fijn om even orde op zaken te stellen en knopen door te hakken. Tosca heeft me daar goed bij geholpen en wist op de juiste momenten mijn bullshit te benoemen.

Goede locatie. Goede coach. Gewoon zeer tevreden! Ik zou Tosca van harte aanbevelen aan iedereen met leiderschapsvraagstukken.

Ik ben als ondernemer gewend om zelf de kar te trekken en het was heel fijn om met iemand te sparren die dit begrijpt. De theorie over T.L. heeft mij inzichten gegeven die ik nog dagelijks gebruik.

Tosca heeft mij met haar nuchtere en doortastende aanpak en een dosis prettige humor geholpen om richting te vinden in mijn loopbaan. En ondertussen leerde ik een paar waardevolle lessen over mijzelf waar ik dagelijks profijt van heb. Ik heb nu veel meer tools in handen om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan en prioriteiten te stellen op grond van wat ik van waarde vind. Superblij mee!

Bel 088 150 1700 of vul het contactformulier in:

Locaties arbeidspsycholoog Tosca

Amsterdam - Ruyschstraat 74-sous

Praktijk coachlocatie: ‘Gezellig drukke coachlocatie gelegen in Amsterdam Oost’

Ruyschstraat 74-sous
1091 CE Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Foto ToscaCoachlocaties Tosca In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties. » Plan een gratis oriëntatiegesprek via: Tosca@gortcoaching.nl – Mail Tosca hier


Praktijk coachlocatie:
‘Gezellig drukke coachlocatie gelegen in Amsterdam Oost’

Ruyschstraat 74-sous
1091 CE Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 >  Arbeidspsycholoog Tosca Gort