Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Overdreven druk op de werkvloer
Door lange werkuren en stress vanwege de moeilijke economische omstandigheden wordt een groot gedeelte van de arbeidspopulatie op de werkvloer met een overdreven druk geconfronteerd. Dat is de conclusie van een onderzoek bij meer dan dertigduizend werknemers over de hele wereld. De onderzoekers concludeerden dat 34 procent van de deelnemers geregeld met een overdreven druk op de werkvloer geconfronteerd worden.

De gevolgen van ingesleten gewoontes
Wat zijn de gevolgen van zoveel druk op het werk? Je bevlogenheid, creativiteit en betrokkenheid kan afnemen, omdat je uit gewoonte langer door blijft werken. Op die manier kan je vergeten waar je het in eerste instantie ook alweer voor deed. Daarnaast wil 17% van de vrouwen collega’s niet belasten met extra taken. Herkenbaar? Kijk uit: vooral de mensen die overwerken uit gewoonte moeten oppassen voor de kans op burn-out.

Van gewoontes afstappen?
Werk je meer dan je zou willen of goed voor je is? Of heb je de gewoonte regelmatig over te werken en wil je hier van af? Coaching kan je helpen. Samen met jou wordt gekeken naar wat voor jou belangrijk is. Zou je de oorzaken willen nagaan? Of wil je het liefst zo snel mogelijk een concrete oplossing? Door middel van coaching kan je op weg worden geholpen met een passend traject.

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan bij een van onze coaches


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden