Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
  1. Het is belangrijk als om als coach aan te sluiten bij de beleving van de ander door eerst contact te maken en vertrouwen te krijgen.
  2. De gecoachte is de eigenaar van de coachvraag en het proces, waarin hij/zij zich verder ontwikkelt, de gecoachte bepaalt dus zelf waar het inhoudelijk over gaat, waaraan diegene wil werken en hoe hij/zij de eigen krachten hiervoor gebruikt.
  3.  Als coach ben je alert op het interactie proces, tussen de coach en de gecoachte. Als coach let je op de gebaren, houdingen, intonatie en de manier van uitdrukken van de ander.
  4. Als coach ben je nieuwsgierig naar de persoonlijke beleving van de ander. Je geeft jezelf de ruimte om je in te leven in zijn/haar referentiekader, omdat daar de antwoorden zijn te vinden.
  5. Als coach ben je integer en open. De gecoachte krijgt eerlijke en gebalanceerde (positieve en negatieve) feedback over zijn gedrag en communicatie.
  6. De relatie van de coach en gecoachte is gelijkwaardig.
  7.  De belangen van de gecoachte staan voorop, wat betreft het zelf zoeken en vinden van antwoorden en oplossingen.

Na het lezen van deze principes over voor een coachgesprek? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een coach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden