Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In de huidige maatschappij wordt veel aanpassingsvermogen van medewerkers geëist. We moeten elke dag leniger, flexibeler en innovatiever zijn. Hoe kan jij in deze constant veranderende wereld nog je hoofd boven water houden? Coach Apeldoorn kan je hierbij helpen!

Maar wat zijn deze veranderingen precies en wat voor effect heeft het op jou?

Snelle technologische ontwikkelingen

Technologie kan gezien worden als een echte ‘game-changer’. Bedrijven zijn meer en meer afhankelijk van automatisering, big-data en social-media. Technologische ontwikkelingen in combinatie met een groeiende (internationale) concurrentie zorgt er voor dat bedrijven mee moeten bewegen. Een gevolg hier van is dat bedrijven minder snel mensen vast in dienst nemen, maar eerder werken met persooneel dat flexibel ingezet kan worden.

Hogere levensverwachting & dalend geboortecijfer

Nederland zit momenteel in een grote vergrijzingsgolf. Dus wordt er meer gevraagd van de oudere werknemer, kijk alleen al naar de verhoging van de pensioenleeftijd. Het is van belang dat ook de oudere werknemers blijven ontwikkelen om de veranderende arbeidsmarkt bij te houden en innovatief te blijven. Een persoonlijke coach Apeldoorn kan een leidinggevende helpen om zijn team te blijven enthousiasmeren en motiveren. Ook kan een coach de oudere medewerker helpen om te gaan met veranderingen.

Groeiende verbondenheid, toegankelijkheid en transparantie

Door sociale media is de hele wereld met elkaar verbonden. Bij elke grote gebeurtenis staan er binnen de kortste keren meerdere filmpjes en foto’s online. Ook binnen het bedrijfsleven zorgt sociale media voor grotere verbondenheid, toegankelijkheid en transparantie. Het bedrijfsleven wordt steeds meer een netwerkeconomie in plaats van een industriële organisatie.

Vaste functieprofielen maken plaats voor flexibele profielen met rollen en taken die snel veranderen. Organisatorische en individuele flexibiliteit is essentieel in de huidige sterk veranderende omgeving. Lenige organisaties tonen 37% meer omzetgroei en realiseren 30% hogere winsten.

 

Coach Apeldoorn kan leidinggevenden en medewerkers helpen met het omgaan met constante veranderingen en het creëren van de maximale flexibiliteit.

Plan nu een gratis oriëntatie gesprek in met een persoonlijke coach Apeldoorn.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden