Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Veel mensen hebben last van spanningsklachten, vermoeidheid of werkstress. Er zijn echter ook een heleboel mensen die tevreden zijn met hun werk en het beste uit zichzelf willen halen. Wetenschappelijk onderzoek richt zich tegenwoordig dan ook steeds meer op het verbeteren van de prestaties en gezondheid van werknemers. Een verschijnsel waarnaar veel onderzoek gedaan wordt, is ‘bevlogenheid’. Coaching geeft je tips over hoe jij bevlogen kunt worden.

Betekenis van bevlogenheid
Bevlogenheid is meer dan tevredenheid. Wanneer je bevlogen bent, dan werk je met passie. Je voelt je fit, je zit uitstekend in je vel en je bent enorm productief. Je gaat zo in je werk op dat je werkdag voorbij vliegt! Bovendien ga je ontspannen te werk: je doet niets vanuit verplichtingen, maar je werkt omdat je er plezier in hebt. Niet alleen voor de werknemer heeft bevlogenheid grote voordelen, maar ook voor de werkgever. Zo verzuimen bevlogen werknemers minder en zij werken een stuk efficiënter. Coaching kan jou helpen om bevlogen te worden.

Sprookje?
Bevlogenheid is geen sprookje: er zijn daadwerkelijk werknemers die bevlogen zijn. Ook zijn er verschillende wetenschappelijke modellen ontworpen waarin bevlogenheid centraal staat, zoals het Job Demands-Resources Model. Er zijn een aantal factoren die bepalen of je wel of niet bevlogen bent. Ben je benieuwd naar deze factoren en wil jij ook bevlogen worden? Wil je elke dag met enthousiasme naar je werk gaan en met een voldaan gevoel je werkdag afsluiten? Neem dan contact op met een van onze coaches. Je kunt een gratis oriëntatiegesprek plannen via het profiel van een van de coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden