In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Joris een beetje beter kennen.

Even kennis maken met coach Joris

Mijn naam is Joris Tideman. Sinds zes maanden ben ik aangesloten als Basis Coach bij GORTcoaching. Ik vind het vooral leuk dat er zoveel verschillende mensen bij mij terecht komen. Mensen uit allerlei vakgebieden, met uiteenlopende sociale en culturele achtergronden. Wat ik daarvan tot nu toe heb kunnen leren is dat we in de basis allemaal erg op elkaar lijken. Wat ons stimuleert of juist belemmert zijn veelal universele principes.

Ik woon in Utrecht en daar woon ik ontzettend graag! Ik zou het zeker aanbevelen om hier een dagje langs te komen. Een lange wandeling over de Nieuwegracht, Singel en Lange Nieuwstraat is een aanrader. Ga vooral ook de kleine straatjes en steegjes in en kijk dan af en toe omhoog. Het is dan soms moeilijk te geloven dat je in de 21e eeuw rondloopt!

Na al dat wandelen verdien je wel een kop koffie of iets sterkers. Als je toevallig uit bent gekomen bij De Drie Dorstige Herten, Behind Bars of Rubens Proeflokaal mag je jezelf gelukkig prijzen! Als je hier in de zomer bent duik je daarna met wat hapjes het Wilhelminapark in en geniet je van het zonnetje op het groene gras. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in een van de leuke filmhuizen zoals Louis Hartlooper. Daar is vast iets te zien om je ook wat intellectuele voeding te geven.

Naast GORTcoaching adviseer ik management teams over het runnen van een bedrijf in de creatieve industrie met mijn eigen bedrijf Joris Ontwikkelt. Momenteel ben ik bezig met het voorbereiden van een vakantie op Sri Lanka. Ik vind het heerlijk om me in de geschiedenis van andere culturen in te lezen en te onderzoeken wat er in andere landen te doen en zien is, zonder de gebaande toeristische paden te bewandelen. De vakantie is ook een erg handig moment om eens lekker verder te dromen over ons huwelijk!

Als ik nadenk over de komende twee jaar zie ik mezelf snel doorgroeien tot Senior Coach bij GORTcoaching waar ik talloze klanten met hun persoonlijke ontwikkeling verder kan helpen.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden