Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur, een moment voor veel mensen om goede voornemens te maken. Het probleem is alleen dat het vaak bij het maken van voornemens blijft en je aan het einde van 2015 alsnog geen vooruitgang gemaakt hebt. Het is ook niet niks om zelf te bedenken welke stappen je allemaal moet ondernemen om een groot doel te bereiken, zoals het vinden van een baan of stoppen met roken. Coaching kan je hierbij helpen door je professioneel begeleiden bij het vormgeven en uitwerken van jouw doelen.

Wat kan je doen met coaching?

Het zetten en bereiken van doelen is natuurlijk heel algemeen, maar er zijn een aantal specifieke gebieden waarop personal coaching vaak gericht is: communicatie, persoonlijke effectiviteit, timemanagement en assertiviteit. Timemanagement is bijvoorbeeld een thema waar mensen tegenwoordig veel moeite mee hebben. Mede door de vernieuwende technologie moet steeds alles sneller en beter. Dit zorgt ervoor dat je op bepaalde gebieden tijd te kort komt en je gestrest raakt. Een coach kan je helpen bij het efficiënt indelen van je tijd zodat stress en tijdsnood tot het verleden behoren. Daarnaast is assertiviteit voor veel mensen ook een belangrijk ontwikkelingspunt, vooral met betrekking tot het werk. GORTcoaching creëert voor jou een veilige omgeving waarin je kan leren om voor jezelf op te komen wanneer de situatie daar om vraagt.

Waarom coaching?

Coaching helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf te halen. Je wordt door het gesprek met de coach geconfronteerd met je eigen gedrag en gevoelens. Deze confrontatie zorgt ervoor dat je geprikkeld en uitgedaagd wordt om ook daadwerkelijk iets te gaan ondernemen om de huidige situatie te veranderen. Er worden geen oplossingen voor je aangedragen, de coach geeft jou alleen handvatten en feedback zodat je zelf tot een oplossing of een plan kan komen. Bij coaching wordt dus uitgegaan van jouw eigen kracht en zelfredzaamheid.

Wil jij ook eindelijk jouw doelen gaan bereiken? En hier professioneel bij begeleid worden? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden