Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging of een nieuwe omgeving? Coach kan je helpen om deze verandering tot een succes te brengen. Er zijn verschillende factoren die meespelen in het succes en geluk in jouw nieuwe situatie. Denk hierbij aan de invulling van de nieuwe baan: vind je de taken leuk? Is het uitdagend genoeg?

Er zijn echter twee factoren die veel belangrijker zijn en waar veel minder rekening wordt gehouden, namelijk: jouw persoonlijkheid en de omgeving waarin je terecht komt. Wanneer jouw persoonlijkheid niet past bij de cultuur van je nieuwe omgeving zal dit leiden tot ontevredenheid en verminderde motivatie, terwijl tevredenheid en motivatie nu juist is waar je naar zoekt! Een coach kan jou helpen om je nieuwe omgeving op jouw persoonlijkheid aan te passen.

Persoonlijkheid
Het is vaak onbekend voor mensen wat voor type persoonlijkheid zij nu eigenlijk hebben. Om te kijken of je potentiële nieuwe omgeving wel past moet je er dus eerst achter zien te komen wat voor type jij nu eigenlijk bent en wat voor omgeving goed bij jou zou passen! Heb jij behoefte aan een omgeving waarin je heel erg je eigen gang kan gaan, of aan een meer uitvoerende omgeving? Een coach kan jou helpen jezelf beter te leren kennen om je omgeving hier goed op aan te laten sluiten.

Omgeving
Hoe achterhaal je nu in wat voor nieuwe omgeving je terecht komt? Hiervoor zijn verschillende manieren en technieken. Zo kan je bijvoorbeeld alvast sfeer gaan proeven alvorens je sollicitatiegesprek. Dit doe je door gewoon eens binnen te lopen en te kijken hoe het personeel met jou om gaat, maar ook naar hoe ze met elkaar omgaan. Op deze manier kun je al een betere inschatting krijgen of dit wel bij jouw persoonlijkheid past. Dit is een van de vele manieren om de match zo goed mogelijk te maken tussen je persoonlijkheid en je omgeving. Samen met een coach kun je zo je kansen vergroten op succes!

Wil jij ook de kans op een match vergroten? En meer tevredenheid en motivatie in een nieuwe baan? Plan dan hier een oriëntatiegesprek in met één van onze coaches!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden