Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Je bent vitaal, vol energie en ervaart veel plezier van je werk. Wat binnen de organisatie speelt gaat jou zeer aan en jij bent betrokken bij je baan. Een dag hard werken vliegt voorbij en jij gaat met een voldaan gevoel naar huis. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Zo ja, dan is dit goed nieuws want jij bent een bevlogen werknemer. Is deze omschrijving niet van toepassing op jou, wees niet getreurd want GORTcoaches kunnen jou helpen om een bevlogen medewerker te worden!

Bevlogen medewerkers

Bevlogen medewerkers zijn goud waard binnen een organisatie. Deze groep werkt hard, is effectief, levert hoge kwaliteit en heeft passie voor het werk. Bevlogenheid onder de medewerkers stelt de organisatie in staat te kunnen presteren en concurrentievoordeel te behalen. Maar hoe kan je dit bereiken? Bevlogenheid komt niet vanzelf er spelen een aantal factoren mee door een samenspel tussen de organisatie en de medewerker. Allereerst dient de medewerker zelf positief in de organisatie te staan en te willen bijdragen aan de organisatie. Daarnaast dient de organisatie voor haar medewerker een omgeving te scheppen om plezierig te kunnen werken.

Tip om jou bevlogenheid te stimuleren

Heb je regelmatig stress tijdens je werk? Heb je hierdoor minder fut in het werk? GORTcoaches geven je alvast een paar tips om je bevlogenheid te vergroten:

  • Vertel aan anderen wat je dwars zit. Als je ergens mee zit kan je hierover praten met je leidinggevende, een collega of een vertrouwenspersoon. Door het uit te spreken kan dit als een opluchting ervaren worden en heb je meer inzicht in wat er speelt.
  • Kom er achter welke waarden voor jou belangrijk zijn in je werk. Deze waarden komen van binnenuit en geven je kracht om voor jezelf op te komen. Je raakt bevlogen wanneer je doelen zet binnen je werk die te maken hebben met jouw waarden.
  • Zorg voor vooruitgang in je werk. Bij vooruitgang kan je denken aan nieuwe taken, uitdagingen of veranderingen. Dit geeft je energie en motiveert je als de vooruitgang de kant op gaat die jij wilt.

Hulp bij het stimuleren van jouw bevlogenheid?

Wil jij meer inzicht in jezelf, je wensen en doelen op het werk? GORTcoaching biedt de juiste begeleiding hierbij!

Plan snel een gratis oriëntatiegesprek in voor jou of je medewerkers!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden