Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat doet de lifecoach Amsterdam?
De lifecoach Amsterdam is één van de diensten die wij te bieden hebben, maar wat doet een lifecoach nu eigenlijk? Je leest hier waarmee de lifecoach Amsterdam je kan helpen en waar je een goede lifecoach aan kan herkennen.

Antwoord op je vragen
Mensen gaan naar een coach met een hulpvraag, maar wat die hulpvraag is kan net zo verschillend zijn als de mensen die deze wereld telt. Iemand met specifieke loopbaanvragen zal eerder naar eenloopbaancoach gaan, voor een persoon met vragen die meer betrekking hebben tot het privéleven is een lifecoach geschikter. Een coach kan geschikt zijn voor beide hulpvragen indien deze de juiste opleidingen heeft afgerond en ervaring heeft opgedaan. Sommige problemen kennen geen grenzen en ondervind je in zowel je privéleven als op je werk, de lifecoach Amsterdam helpt je hierbij. Zoek je iemand die je kan helpen met: inspireren, motiveren, werk en privé in balans te houden, doelen in je leven bepalen, problemen van relaties en de overstap naar een volgende fase in je leven? Dan is een lifecoach iets voor jou.

Lifecoach Amsterdam: de coach voor jou
Op je hulpvraag heb je graag het beste antwoord en om dat antwoord te vinden heb je een coach nodig die bij je past. Er zijn verschillende punten waar je op kan letten bij het kiezen van een coach.

Opleidingen: een goede coach heeft de juiste kennis en vaardigheden opgebouwd om anderen te kunnen helpen. Een coach heeft hiervoor de juiste studies en cursussen afgerond, zodat deze verantwoord en effectief kan helpen met het vinden van een antwoord op je vragen.

Ervaring: met de juiste opleiding kan een coach verantwoord en effectief helpen bij hulpvragen. Een andere factor die belangrijk voor je kan zijn is ervaring met jouw hulpvraag. Zo zijn er expertises die een bepaalde coach heeft die je kunnen aanspreken. Voor de lifecoach Amsterdam kun je denken aan ervaring met zelfvertrouwen of zingeving.

Persoonlijk: het succes van een coachtraject is afhankelijk van veel factoren, een van de belangrijkste aspecten hierbij is de klik met je coach. Aan de hand van een omschrijving op de website van de coach kun je al een eerste indruk krijgen. De lifecoach Amsterdam biedt een gratis oriënterend gesprek aan. In dit gesprek kun je vrijblijvend bepalen of de coach bij je past, of dat je wellicht een andere coach wilt proberen voor je hulpvraag.

Heb je nog vragen omtrent lifecoaching of andere vragen over coaching? Vraag het gerust aan de chat op onze website. Om een gratis oriënterend gesprek in te plannen met een van onze coaches kijk je in de agenda en kun je de coach mailen die bij jou past.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden