Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht in het bedrijfsleven: het laten coachen van je werknemers. Dit komt onder andere doordat verscheidene wetenschappelijke onderzoeken het positieve effect van coaching bewezen hebben. Overweeg jij je medewerkers te laten coachen, maar weet je nog niet echt wat het precies inhoudt? Coaching Apeldoorn geeft alvast een korte uitleg.

Coaching nader gedefinieerd.
Een coach helpt een werknemer zich verder te ontwikkelen en werkgerelateerde doelen te behalen. Hierbij wordt de werknemer op een professionele wijze ondersteund en geïnspireerd om nieuwe inzichten op te doen. Hij of zij wordt gestimuleerd anders naar situaties te kijken, verder te gaan en meer te durven dan dat hij tot nu toe deed. Er wordt gekeken naar nieuwe mogelijkheden en hoe deze behaald kunnen worden. Kortom, de coach is continu bezig een stimulerend leerproces uit te lokken en te begeleiden.

Effecten van coaching
Je kunt een werknemer laten coachen wanneer je bemerkt dat er een tekort is aan zelfkennis of zelfvertrouwen. Samen met een coach gaat hij op zoek naar wat zijn zwakke en sterke punten zijn, zodat hij zelfbewust(er) zijn werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast kan het ook nuttig zijn om jouw werknemer bepaalde vaardigheden onder de knie te laten krijgen die nodig zijn voor een bepaalde functie, zoals het effectief leidinggeven aan een team. Een ander positief effect van coaching kan bijvoorbeeld zijn dat de werknemer beter met stress en werkdruk om leert gaan en zijn tijd effectiever leert in plannen.

Coaching Apeldoorn specifiek voor jouw werknemers.
Wil jij investeren in je werknemers? Heb jij een toekomstgerichte bedrijfsvisie? Vind jij het belangrijk dat je werknemers zich blijven ontwikkelen? Kies dan voor een coachtraject! Plan vandaag nog een oriënterend gesprek in met één van onze professionele coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden