Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Is jouw dagelijkse leven helemaal volgepland? Heb je een drukbezette baan waarin te veel van je gevraagd wordt? Heb je weinig tijd voor jezelf of heb jij veel last van stress? En wil je weten hoe je hier goed mee om kan gaan? Dan kan coaching je helpen!

Verschillen
Iedereen is anders en gaat dus ook anders om met stress, om deze reden is het dan ook belangrijk dat je goed weet welke manier van omgaan met stress efficiënt werkt voor jou. Zo reageert de ene persoon actief op stress, dit betekent dat er doelgericht en met vertrouwen te werk wordt gegaan om het probleem op te lossen. Iemand anders kan passief reageren, dan wordt je volledig door de situatie in beslag genomen en ga je de zaak vaak somber inzien. Coaching kan jou helpen in te zien hoe jij op stress reageert en zo samen met jou de juiste oplossing bedenken. Dit kan voor de ene persoon betekenen positieve dingen in te blijven zien en voor de ander kan het zijn dat een geschikt plan van aanpak maken leidt tot een vermindering van stress.

Gevolgen
Stress kan enorme gevolgen hebben, zo kan het leiden tot verminderde prestatie en gezondheid. Met coaching kan je werken aan je stresstolerantie, wat zal leiden tot een vermindering van de negatieve gevolgen van stress.

Oplossing
Een van de belangrijkste factoren om stress de verminderen is support, de juiste mensen om je heen hebben leidt tot een verbetering van het omgaan met stress. Dit kan een coach zijn, maar ook familie en vrienden. Coaching kan helpen bij het zoeken naar de juiste steun en daarnaast wordt je geholpen bij het juist gebruiken van je kennis en kunde, ondanks de soms hoge stress en werkdruk. Op deze manier zul je beter inzicht krijgen in jouw manier van omgaan met stress en vervolgens dit effectief kunnen gebruiken om de negatieve gevolgen van stress te verminderen.

Kan jij ook wel wat extra steun gebruiken? Of weet je even niet meer hoe je met je stress om moet gaan? Plan dan hier een oriëntatiegesprek in met één van onze coaches!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden