Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een eigen coach hebben die jou ondersteunt, stimuleert of een duwtje in de juiste richting geeft. Dat klinkt super! Maar wat houdt coaching nu eigenlijk precies in? Wat doet een coach? En waarmee kan een coach jou helpen?

Coaching Rotterdam
Coaching is een heel krachtig hulpmiddel om het leven van mensen positief te beïnvloeden. Zo wordt het beste in de personen naar boven gehaald om ze te inspireren en te leven naar hun potentieel. Zo kan een coach jou tijdens een coachsessie ondersteunen of op weg helpen om onder andere jezelf te ontwikkelen, te leren kennen, doelen te stellen en deze te bereiken, effectiviteit in het privéleven te behalen en werk te verbeteren of meer plezier in het leven te hebben. Hierbij wordt niet in het verleden gegraven maar wordt naar de toekomst gekeken.

Hoe een coach jou kan helpen
Een coach kan jou helpen door allereerst goed naar je te luisteren om er zo achter te komen wat jij echt wilt met je leven. Dit doet de coach vanuit een open en eerlijke houding. Zo zal een coach geen vooroordelen hebben, maar probeert de coach zo objectief mogelijk te zijn. De verkregen inzichten uit de coachgesprekken bieden jou de mogelijkheid de dingen uit je leven op een rijtje te zetten. Welke dingen je op een rijtje wilt hebben ligt geheel bij jou. Of je nu inzicht wilt krijgen in je eigen gedrag, een gedragsverandering wilt ondergaan, angsten wilt overwinnen, geen onzekerheid meer wilt voelen, innerlijke conflicten op wil lossen, weten hoe het verder moet met je leven, weten welke baan bij jou past, een gelukkiger leven wilt leiden, succesvoller wilt leven of een balans wilt vinden tussen werk en privé. Een coach kan jou helpen al dit soort vraagstukken op een rijtje te zetten.

Wil jij meer leven naar je potentieel en één of meerdere vraagstukken voor jezelf op een rijtje zetten? Wellicht kan één van onze coaches jou hier mee helpen!

Kijk in onze agenda en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een lid van ons team coaching Rotterdam.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden