Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Momenteel wordt de term ‘coaching’ gebruikt voor veel verschillende werkzaamheden. Er bestaan coachtrajecten gericht op het individu; coachtrajecten gericht op speciale groepen, zoals werknemers of juist leidinggevenden; en coachtrajecten met een bepaalde focus, zoals stresscoaching of competentiecoaching. Waarom heeft coaching de afgelopen vijf tot tien jaar zo’n enorme vlucht genomen? En wat zijn de redenen om voor coaching te kiezen

Stel je voor dat…
Je een relatie hebt met iemand die volledig op jou gericht is. Op wat je in het leven wilt behalen, wat jouw dromen en ambities zijn, en op welke manier je dit kunt bereiken.

Er iemand is die écht naar je luistert. Niet alleen naar je woorden, maar ook naar datgene wat erachter zit. Iemand die bewust is van jouw lichaamstaal, emoties en energie. Iemand  die luistert naar het allerbeste wat je in je hebt, ook als je dit zelf niet kunt horen.

Iemand aandacht besteedt aan alle aspecten van je leven, aan het grotere geheel. Je neemt immers je frustraties van het werk mee naar huis; zorgen kunnen invloed hebben op je vrije tijd; en tijd die je besteedt aan persoonlijke ontwikkeling kan je carrière en gezinsleven beïnvloeden.

Deze persoon op de achtergrond blijft terwijl jij werkt aan het verwezenlijken van jouw doelen. Hij of zij reikt jou hulpmiddelen aan, zodat jij makkelijker de stappen kunt nemen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

Je een relatie hebt met iemand die erop gebrand is, misschien nog wel meer dan jij, om je doelstellingen in het leven te bereiken. Iemand die op de hoogte is van jouw waarden en doelen in het leven en die ervoor zorgt dat je hieraan trouw blijft. Iemand die je aanmoedigt en leert om door te zetten, ook al zie jij het soms even niet meer zitten.

Je een relatie hebt met iemand die je altijd de waarheid vertelt: die je vertelt waar je goed in bent, maar ook waar je jezelf tekort doet. Iemand die ziet dat je groot kunt zijn, ook al zie je dat soms zelf even niet.

Iemand met je praat en naar je luistert zonder te oordelen. Iemand die je volledig accepteert zoals je bent en waarmee je elke week weer kunt praten, ongeacht of je er een puinhoop van hebt gemaakt of net een groot succes hebt geboekt.

Een unieke relatie
Kun je je inleven in een dergelijke situatie? Zo ziet een coachingsrelatie eruit. Het is een unieke relatie in je leven die je veel steun en aanmoediging geeft. Het is een persoonlijke navigator die je helpt om je weg te vinden en je koers te behouden. Het blijkt een effectieve manier te zijn om mensen te helpen zich te concentreren op specifieke doelstellingen en daar niet van af te wijken. Heb je ook behoefte aan een dergelijke relatie? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden