Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Coaching kan omschreven worden als het proces waarbij de coach je kan helpen het beste bij je naar boven te halen. De coach ondersteunt dit proces zodat jijzelf stappen kunt zetten naar een gewenste toekomst. Het uiteindelijke doel van coaching is dan ook het versterken van eigen talenten en om gaan met obstakels zodat jouw eigen functioneren positief zal verbeteren.

Het coachproces

Het coachproces begint doorgaans vanuit een bepaalde vraag of wens die je hebt. Deze vraag of wens is bijna altijd werk gerelateerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om bepaalde aspecten van je privésituatie te bespreken en dit kan ook zeker nuttig zijn. Toch zal uiteindelijk de focus verlegd worden naar het werk, gezien hier de verandering plaats moet vinden. Vervolgens zal er gekeken worden naar jouw eigen waardes en ambities. Omdat deze voorspellend zijn voor jouw gedrag, kunnen ze gezien worden als bouwstenen waar op eigen kwaliteiten en talenten ontwikkeld kunnen worden. Talenten die je al bezit zullen worden vergroot zodat je deze ook in kan zetten om bepaalde belemmeringen die je ervaart te kunnen doorbreken. Uiteindelijk moet dit een blijvend resultaat opleveren, waarbij je jouw doelen hebt kunnen bereiken en je de door jouw ontwikkelde talenten in de hele breedte van jouw werkcontext in kan zetten.

Heb jij een bepaalde werkgerelateerde vraag of wens waarbij je graag verder geholpen zou willen worden? Bij coaching kan je terecht voor het bespreken van deze vragen en krijg je adviezen waar direct mee aan de slag kan worden gegaan.

» Lees verder over ons aanbod en plan direct een oriëntatiegesprek in


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden