Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je regelmatig het gevoel dat je de hele tijd iets moet doen? Dat dit meteen moet gebeuren, maar dat je al teveel in de planning hebt staan?

Onder druk staan
Je hersenen blijven je continue herinneren aan dingen op momenten dat je er niets aan kan doen. Dat het nu net even niet uitkomt, omdat je al met zoveel bezig bent. Het is eigenlijk al teveel als er twee voornemens tegelijkertijd in het werkgeheugen opgeslagen worden, aangezien je deze immers niet tegelijkertijd kan uitvoeren. Klinkt dit bekend? Heb je het gevoel dat dit je onder druk zet? Niet zo gek, want de meeste stress ontstaat hieruit waar de oorzaak niet meteen duidelijk is.

Bevrijding van stress
De meeste mensen hebben al zo lang van deze vorm van stress, dat ze het bijna niet meer in de gaten hebben. Pas als ze weten hoe het anders kan en ze van deze stress worden bevrijd, beseffen ze pas onder welke druk ze hebben geleefd. Coaching kan je begeleiden in het proces je van deze stress te bevrijden door samen te werken aan de controle over jouw werksituatie. Er zal gewerkt worden aan inzicht in jouw organisatie, het kunnen onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het zelf efficiënt kunnen organiseren van jouw werksituatie. Zo kun je zonder stress weer productief functioneren!

Zou u meer willen weten over de methoden van coaching om stress te verminderen en het productief en efficiënt werken zo weer te optimaliseren?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek voor coaching »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden