Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wil jij met jezelf aan de slag? Wil je een bepaald doel in je leven bereiken of een probleem aanpakken? Je kwaliteiten ontdekken en ze vergroten? Soms kom je er zelf niet uit en kan iemand met een frisse en ervaren blik je hierbij helpen.

Hoe werkt het?
Een coach zal ten alle tijden jouw persoonlijkheid (je waarden, ambities en talenten) als leidraad gebruiken tijdens het traject. Het gaat erom wat jij belangrijk vindt. Deze aanpak zal het voor jou mogelijk maken om datgene wat je van je coach leert in het dagelijkse leven toe passen. Je zult je bewust worden van het feit dat je zelf invloed hebt op situaties waar jij niet tevreden mee bent. Wanneer je vervolgens in een soortgelijke situatie terechtkomt, daadwerkelijk iets met jouw gevoel doet en dit vervolgens ook effect heeft, zal je zelfvertrouwen groeien.

Wat doet de coach?
Een coach gaat je niet vertellen wat je moet doen. Samen, met behulp van oefeningen en huiswerkopdrachten, ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, doelen en oplossingen die bij jou passen. De focus ligt hierbij op de toekomst. Tijdens het traject leer je jezelf te helpen. Dit maakt het traject efficiënter. Om dit resultaat te kunnen bereiken is het van belang dat je de welbekende ‘klik’ met je coach ervaart. Is er sprake van een gevoel van vertrouwen? Vertrouwen en het hebben van een klik vormen een belangrijke basis om jouw coachtraject tot een succes te brengen.

Wat levert het op?
Wanneer het traject ten einde komt, zul je dus beter in staat zijn om in bestaande, maar ook in compleet nieuwe situaties oplossingen te vinden die, vaak eenvoudig, toepasbaar zijn en je een goed gevoel geven. Je kunt je eigen doelen opstellen en deze nastreven op een manier die voor jou werkt. Je weet waar jouw kwaliteiten en ambities liggen en hoe je deze kunt optimaliseren en toepassen.

Plan hier een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze coaches >>


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden