Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het woord outplacement heb je vast al eens zien langskomen, je weet misschien dat het iets te maken heeft met ontslag. Maar wat betekent het nu precies? Outplacement is het begeleiden van een werknemer na het beëindigen van de werkrelatie. Het doel van deze begeleiding is het vinden van een nieuwe baan  of het opstarten van een eigen onderneming.

Een nieuwe kans
Het noodgedwongen stoppen met werken is voor veel mensen erg lastig. Het afscheid nemen van je vertrouwde omgeving en je sociale contacten zijn voorbeelden van aspecten die vervelend zijn. Door middel van een outplacement traject, kan een coach hulp bieden. Deze zal je niet alleen gaan begeleiden om nieuw werk te zoeken, ook zal de coach je op een positieve manier gaan uitdagen om zo achter jouw kwaliteiten en talenten te komen. Op deze manier wordt een afscheid een nieuw begin, vol met nieuwe kennis over jezelf en je positie.

Wat heeft een coach mij te bieden?
De coach kan je op verschillende gebieden ondersteunen. Zo gaat een coach kijken wat je sterke kanten zijn, welke ervaring je hebt opgedaan en welke kwaliteiten daarbij horen. Daarnaast wordt er gekeken op welke kwaliteiten de focus komt te liggen, zodat deze goed aansluiten bij de arbeidsmarkt. Ook zal er aandacht besteed worden aan je presentatie, hoe kun je je kwaliteiten en talenten het best in de spotlights zetten? Er zal hierbij aandacht zijn voor tips en trucs over het zoeken naar een geschikte arbeidsplek of misschien een kans als ondernemer. Op deze manier zal de coach je van begin tot eind begeleiding en ondersteuning bieden.

Herken je of ben je in een situatie dat ondersteuning zinvol kan zijn?

Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan met een van onze coaches


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden