Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het gevoel meer inzicht te willen krijgen over wat je precies wilt in jouw loopbaan, maar ook waartoe je in staat bent om daaraan te werken?

Focus op jouw kunnen en willen
Wanneer je begint aan een traject van coaching wordt er altijd gericht op zelfinzicht, zelf ervaren en direct weer oefenen en toepassen in de praktijk. Wat vaak terugkomt zijn de volgende elementen:

  1. Je verleden; wat heb je van huis uit meegekregen, wat kun je inzetten en wat dien je los te laten?
  2. Je talent; ontdekken van je kwaliteiten. Wat inspireert je en wat drijft je?
  3. Je gedrag; hoe ga je om met je omgeving? Waar ervaar je weerstand, wanneer trek je je terug, ga je vermijden, of word je juist fel? Hoe kun je dit ineffectieve patroon ombuigen?
  4. Je presentatie; hoe kun jij je nog meer in je kracht gaan staan, jezelf zijn en dit laten zien?

Nieuwe energie door inzicht
Coaching houdt zo mensen een spiegel voor en brengt hen in contact met hun kwaliteiten en drijfveren. Je krijgt invloed op je eigen ontwikkeling binnen de werksituatie. Je voelt zo als persoon én voor de organisatie waar je voor werkt betrokken en in je kracht staan zodat je effectief kan functioneren. Zo krijg jij nieuwe energie om te werken aan een succesvolle loopbaan!

Zou je door een dieper zelfinzicht het functioneren in jouw (werk)situaties willen optimaliseren? Je kan dan altijd kosteloos een oriëntatiegesprek aanvragen om te kijken of een coach en haar werkwijze passen bij jou en jouw situatie.

 U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met een van onze coaches»


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden