Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Snel snel snel
In de huidige samenleving waar alles snel gaat en draait om sociale contacten en sociale media is er niet veel tijd meer over om even stil te staan. Stil te staan om om je heen te kijken en ‘echt’ waar te nemen, maar ook even stil te staan bij jezelf. Wie ben je? Wat wil je? Waar wil je heen? Een coach helpt je om stil te staan bij dit soort belangrijke vragen.

Het beste uit jezelf halen
Coaching is de laatste jaren steeds populairder en wordt door steeds meer en grotere groepen mensen met succes ingezet. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met je coach werkt aan je hulpvraag. Een veel gebruikte definitie is: coachen is het ‘unlocken’ van het potentieel in mensen om zo hun prestaties te maximaliseren. Het is meer gericht op helpen om te leren dan op leren op zich. Een belangrijk aspect hierbij is het ‘zelf’. De tegenstander in het eigen hoofd is vaak formidabeler dan de tegenstander aan de andere kant van het net. Bij coaching gaat het er juist om het ‘zelf’ als een middel te gebruiken om te reflecteren, zelfbewustheid te creëren en persoonlijke verantwoording te nemen voor succes of falen. Als je je hier bewust van bent, kun je jezelf verder ontwikkelen, je potentieel ‘unlocken’ en leren van je fouten zodat je uiteindelijk het beste uit jezelf kunt halen.

De sessie
Tijdens de coachsessies waarbij je werkt aan een persoonlijk doel of probleem wordt je geconfronteerd met je eigen gedragingen, je wordt geprikkeld en uitgedaagd om er zo achter te komen waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. Coaching kan je helpen met eenvoudigere vragen als: welke studie/beroep past bij mij, hoe kan ik effectiever leiding geven, maar ook met diepere levensvragen waar je alleen niet uitkomt. Je komt erachter wat belangrijk voor je is, je kan je gedachten, gevoelens, woorden en acties ordenen zodat je weet wat je wilt en waar je voor staat.

Persoonlijke ontwikkeling
Het gaat erom dat je uiteindelijk weet wat je wilt bereiken waarbij de coach je helpt met het opstellen van doelen en nevendoelen, zodat het toewerken naar de uitkomst vereenvoudigd wordt. Uiteindelijk kom je erachter wat jouw persoonlijke waarden zijn, maak je bewuste en efficiënte keuzes en leer je hoe je deze nieuw verworven vaardigheden kan combineren met plezier, intimiteit, energie en focus zodat je leven in balans is. Als je jezelf wilt ontwikkelen en actief met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag wilt is het een goed idee om eens contact op te nemen met een coach. Plan hier een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden