Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een heldere kijk op jouw situatie
Jouw leervraag is het uitgangspunt. De coach bespreekt de praktijksituaties en recente ervaringen rondom jouw leervraag om een beter beeld te krijgen. Jullie zoomen hierbij in op jouw rol en invloed. Door goed te luisteren en vragen te stellen worden blinde vlekken geholpen helder te krijgen. Je ontwikkelt zo een bredere kijk op hoe je zaken tot nu toe hebt aangepakt en waarom het soms niet werkt.

Nieuwe mogelijkheden
Vanuit dit bredere bewustzijn ontstaan ruimte en mogelijkheden om dingen voortaan anders te gaan doen. We zoeken samen naar nieuwe en succesvollere manieren om zaken aan te pakken of om met situaties, gebeurtenissen of mensen om te gaan. Uitgangspunt is jouw persoonlijke en unieke stijl. De coach in is dit proces je sparringpartner. De oplossingen creëer je zelf.

Uittesten in praktijk
Die nieuwe mogelijkheden ga je vervolgens uittesten in je eigen praktijksituatie. In de coachingsessies bespreken we je ervaringen, bekijken we wat wel werkte en wat niet en stellen jullie dit bij. Op deze wijze kun je je nieuwe manier van handelen oefenen en verbeteren. Tussen de sessies vraagt de coach je met passende aanvullende opdrachten aan de slag te gaan om je leerproces verder te verdiepen.

Spreekt deze werkwijze u aan en zou u willen weten of de werkwijze van onze coach aansluit bij uw situatie?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden