Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben jij op zoek naar meer tevredenheid in je leven? Kijk jij uit naar veranderingen? Professioneel of privé? Voel je een verlies van zinnigheid? Of ben je misschien uit balans geraakt? Heb je last van angst, droefheid of een verlies meegemaakt? De Life Coach ondersteund je graag.

Wat is Life Coaching?
Life coaching helpt je het innerlijke te herkennen en in staat te stellen een veranderproces in te leiden. Het is een reis naar je innerlijke kern, jouw echte zelf. Life Coaching begeleidt en ondersteunt je op uw reis bij diverse soorten problemen en levensvraagstukken.

Waarom Life Coaching?
Mensen die daadwerkelijk bereid zijn om zichzelf uiteen te zetten kunnen daarvan duurzaam profiteren, omdat ze zichzelf leren kennen en ervaren. Deze zelfkennis leidt tot innerlijke tevredenheid, innerlijke helderheid, opent een grotere schat aan kennis en veel nieuwe mogelijkheden. In het alledaagse leven wordt de nieuwe zelfkennis herkenbaar gemaakt door authenciteit, succes, verwezenlijking en ontspannen gelatenheid tegenover problemen. Onze life coaches weten de weg, de barrieres en blokkaden, de hoge pieken en diepe dalen en ook het bevrijdend en gelukkig gevoel om eindelijk naar voren te kunnen kijken.

Hoe werkt Life Coaching?
Vaak worden we door ons verstand en ego tegengehouden ons echte zelf te herkennen. Meestal willen en kunnen we het niet herkennen. Soms zoekt de mens actief, en zonder dat hij bewust ervan is, naar pijnlijke situaties uit het verleden. Onze reactiepatronen en gedragstructuren zijn niet flexibel en verouderd. De Life coach met jarenlange ervaring kan als buitenstander makkelijker de blokkaden en angsten herkennen, pijnlijke ervaringen uit het verleden achterhalen, je bewust maken van de ervaringen en uiteindelijk oplossen. Jou levensenergie wordt bevrijd en je kunt weer nieuwe gedragspatronen ontwikkelen.

Door: Elias Waziri


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden