Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Noodgedwongen ontslag en wat nu?
Het zijn onzekere tijden voor werknemers. Steeds meer organisaties zijn genoodzaakt om personeel te ontslaan of reorganisaties door te voeren. Vele werknemers lopen dan ook rond met de vraag: ‘Wat als mijn contract niet wordt verlengd, hoe moet ik dan verder?’. Wanneer er ontslag voor je dreigt zul je je moeten bezinnen op je toekomst. Ondanks dat er een moeilijke periode aanbreekt, biedt het zoeken naar een nieuwe baan je ook positieve kansen. Een mooie volgende stap in jouw loopbaan. Outplacement van GORTcoaching kan je hierbij begeleiden en samen met jou opzoek gaan naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Wat biedt outplacement mij?
Bij outplacement van GORTcoachinig wordt professionele begeleiding aangeboden voor werknemers die vaak onvrijwillig afscheid moeten nemen van de oude vertrouwde werkomgeving. Tijdens outplacement sta jij centraal. Vragen als: ‘Wie ben ik’, ‘Wat wil ik nou echt doen’ en ‘Waaraan wil ik mijn bijdrage leveren’ zullen beantwoord worden. Omdat jij uniek bent zullen jouw wensen en doelen verschillen van anderen, het is daarom aan te raden om de hulp van een coach in te schakelen. Een coach kan specifieke begeleiding geven, die helemaal aan jou is aangepast.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Er zijn verschillende redenen waarom jij bij outplacement terecht kunt komen. Afhankelijk hiervan zal het traject op jou worden afgestemd. Samen met een coach bekijk je jouw kansen op de arbeidsmarkt en ga je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mogelijke stappen die jij zult doorlopen tijdens het traject zijn:

  • Verwerking van het ontslag
  • Eigen kwaliteiten en talenten in kaart brengen
  • Eisen voor een nieuwe loopbaan inzichtelijk maken
  • Sollicitatietraining doorlopen en sollicitatiebrieven schrijven
  • De zoektocht naar werk door middel van netwerken en open sollicitaties

Wil jij graag ondersteuning krijgen van Outplacement ? Vraag dan een gratis advies gesprek aan met een outplacement coach!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden