Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Waar liggen jouw talenten? Een vraag die je vaak gesteld wordt, maar waar je telkens weer over na moet denken. Wat zijn mijn sterke punten, wat maakt mij bijzonder, wat geeft mij energie en wat is nu precies mijn USP (Unique Selling Point)? We erkennen vaak het belang van onze talenten ontdekken en benoemen, maar gaan voorbij aan hoe we hier achter komen. De loopbaanadviseur Arnhem helpt jou met het ontdekken van je talenten en interesses en het vinden van je droombaan!

Ontdek het zelf!

Ongeduldig om te onderzoeken waar jouw kracht ligt? Onderstaande opdracht helpt je om de eerste stap te zetten in het ontdekken van jouw talenten!

Maak allereerst een overzicht van jouw natuurlijke talenten van nu en vroeger. Jouw natuurlijke talenten zijn talenten die voor jou vanzelfsprekend zijn. Schrijf op wat in jouw leven tot nu toe activiteiten waren waarover je zelf tevreden was of die jou plezier gaven. Nee hierin ook je kinder,- tiener,- en studententijd mee. Beantwoord de volgende vragen bij elke voor jou succesvolle activiteit. Deze helpen je om meer overzicht en inzicht te geven in jouw talenten en interesses.

  • Hoe heb ik mijn doel bereikt?
  • Hoe heb ik invloed uitgeoefend op anderen?
  • Welke onderwerpen zijn aan bod gekomen?
  • Wat was mijn specifieke rol in de activiteit?
  • Wat waren mijn drijfveren?

Herken een patroon

Neem de tijd om deze vragen te beantwoorden en werk dit zorgvuldig uit. Op deze manier behoud je het overzicht. Als je voor verschillende activiteiten vaak dezelfde antwoorden terug ziet komen, kan je een patroon ontdekken. Dit is jouw unieke motivatiepatroon. Met dit patroon heb je al een eerste stap gezet in het verhelderen van je talenten en interesses. Een loopbaanadviseur Arnhem helpt jou om deze patronen te concretiseren en richt zich specifiek op jouw vragen en problemen.

Toch hulp nodig?

Dit zijn een hoop lastige vragen om zo 1-2-3 te beantwoorden. Ook heb je waarschijnlijk nog veel meer talenten waar je op deze manier (nog) niet achterkomt. Een gesprek met een loopbaandviseur Arnhem kan je hiermee helpen! Samen met de loopbaanadviseur ontdek jij wat je motiveert, energie geeft, wat jouw drijfveren zijn en waar je talenten liggen! Op deze manier kun je een toekomstvisie ontwikkelen die bij je past. Plan hier een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden