Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je wel eens overwogen om een loopbaanadviseur in te schakelen, maar twijfel je of je met jouw vraagstuk of doelen wel terecht kan bij een loopbaanadviseur? Dan is er goed nieuws: Loopbaanbegeleiding heeft veel verschillende toepassingen en eigenlijk is iedereen erbij gebaat. Hieronder vind je een van de vele doelen die je met een loopbaanadviseur kan bereiken.

Talenten ontdekken
Wil je meer zicht krijgen op jouw sterke punten? Wil je ontdekken waar jij echt goed in bent en waarvan je onwijs enthousiast wordt? Loopbaanbegeleiding vormt de uitgelezen kans om dit in kaart te brengen. Ook leer je hoe je jouw talenten kunt inzetten in een huidige of nieuwe functie.

Te veel hooi op je vork

Er kan een moment in je leven komen waarop je denkt: nu heb ik te veel van mezelf gevraagd. Vermoeidheid steekt de kop op, je bent sneller geprikkeld en je kunt je niet goed meer ontspannen. Na een weekendje niets doen of een lange vakantie kun je er wellicht weer tegenaan, maar het is van belang om daarna niet weer op dezelfde voet verder te gaan. Wanneer je te lang en te vaak je grenzen overschrijdt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met een burnout. Het is dan zeer verstandig om een loopbaanadviseur in te schakelen, die jou helpt om gebalanceerd te leven en de energie in jou terug te vinden.

(Opnieuw) oriënteren op je loopbaan
Het overkomt veel mensen: het gevoel dat je niet meer op je plek zit binnen je huidige functie. Dit is heel begrijpelijk, aangezien de gemiddelde werknemer tientallen jaren werkt en zijn interesses kunnen veranderen. Daarnaast hebben veel starters op de arbeidsmarkt geen helder beeld van wat zij nu eigenlijk willen en kunnen. Een loopbaanadviseur brengt dit in kaart.

Loopbaanbegeleiding ?
Er zijn nog talloze andere toepassingen van loopbaanbegeleiding. Schroom dus ook niet om contact op te nemen met een van onze coaches, ook al staat jouw probleem of doelstelling er niet bij. Ben je benieuwd wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen? Kijk dan in de agenda voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden